suriyeye top sallamışız

Kodla Büyü
Başkalarının piyonu olarak savaşa girip koca bir ülkeyi(Türkiye) karanlığa sürüklersek tarihe adımız altın harflerle "SALAKLAR" olarak geçecektir.

Suriyenin teröristine karşı ortak bir eylemde olunmadığı sürece bu olaylar ABD ve İsrail çıkarlarında piyon olmaktan öteye gidemeyecektir.

Hep bunu yapıyorlar... Ara ara bir şeyler ortaya salınıyor sonra istediklerini oluşturmak için halkı iknaya girişiyorlar, olaylar belli zamanlarda tekrarlanıyor ve en son halkı istedikleri çizgiye çekip dilediklerince at koşturuyorlar...

BOP eş başkanına verilen emir halkın tepkisini çekti, önce Fehman Hüseyin türettik... Ardından suriye teröristine destek olup kapı açtık, sonra ne olduğu halen belli olmayan şekilde uçağımız düştü... Sonrasında daha bugün pkk suriyede özerk bölge oluşturdu diye haberler salındı (saat 15:00 civarı), ardından nerden geldiği, kimin attığı belli olmayan havan mermisi iç piyasaya füze diye lanse edildi... Bu olayda halkın direncini kırmaya yönelikti ve halk halen bu kirli savaştan yana değil... Halkın direnci kırılıncaya kadar böyle devam edecektir bu olaylar...

Bizler sadece piyonuz... Yaşasın BOP yaşasın Eşbaşkanı, Yaşasın Büyük israil. Hepimiz çok yaşayalım tepkisiz müslümanlar, hepimiz çoook yaşayalım mantığın bilimin çarkından çıkıp ortaçağ bataklığına alkış tutan bizler...

Bu kirli savaşta (kimin attığı bile belli değil) yer almak istemiyorum!

1914 te de Almanların piyonu olarak Rusya ya top sallamamızla başlayan süreç Osmanlı Devletinin yıkılması ile bitmişti. Bari bu sefer sonu hayrola.

ARTIK HERŞEY OLABİLİR... :(
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... :sleep:

EĞER SAVAŞ ÇIKARSA (ALLAH KORUSUN) BU İŞİN BURALARA KADAR GELECEĞİ DÜNDEN BELLİYDİ...
MAALESEF HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ...

Eğer Şanlıurfada ölen kişiler masumsa, birinin bir damla kanı için gerekirse 70 milyon savaşa katılmalı, ekonomisini feda etmeli. (Benim fikrim)

by_rebel' Alıntı:
Eğer Şanlıurfada ölen kişiler masumsa, birinin bir damla kanı için gerekirse 70 milyon savaşa katılmalı, ekonomisini feda etmeli. (Benim fikrim)

Klavye önünde bilgisayar karşısında fikir yürütmek çok kolay dimi... :wink:

enestar' Alıntı:
dorian' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:

Çağırsınlar, bugün çoluğu çocuğu bırakıp gitmeyen namerttir hocam. Herkesi korkak, her fikri kısır sanmamak lazım.

Seni önden alalım. Yarın ilk işin Akçakaleye yerleş. Ne için savaştığını soran olursa böyle edebi bir cevabın olsun. Al sana kahraman.

enestar' Alıntı:
dorian' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:

Çağırsınlar, bugün çoluğu çocuğu bırakıp gitmeyen namerttir hocam. Herkesi korkak, her fikri kısır sanmamak lazım.

öğretmenlerden de böyle düşünen varsa vay benim ülkemin haline.

savaş bebeklerinde ölmesidir.nasıl bir vicdan var anlamıyorum.

dindarız diye övünenler müslümanlarla savaşmak için daha bir istekli sanki.yazık...bu kadar da saflık olmaz!

:) sadece gülüyorum yaa...top sallamışız yaşasın... :alkis:

yıl 2001 de hicbir komşu ülkeyle sorunumuz yokken

yıl 2012 şu an etrafımız eli tetikte komşularımızın hedefi durumundayız... :alkis:

Umarım Suriye halkı ve Bölge halkımız bundan zarar görmez..! Zira savaşlar hep masum insanlara zarar verir Emperyalistelere ve onun işbirlikçi uşaklarına zarar gelmez..Ama işin garibi artık emperyalistler savaş sahasına inmiyor neden mi cünkü onlar için atılan her mermi kendi ülkelerininin ekonomilerine zarar veriyor...
Ha bizim paramız cok ya cok zenginiz ya hani biz savaşıyoruz nasıl olsa kaymagını da biz yiyecez :!:

dorian' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:

Benim 2 çocuğum var, büyük bir ihtimalle sizin birşeyiniz yok, senin çocuğun orda ölseydi görürdüm ben sizin basit anlayışınızı. Ben ve benim gibi milyonlarca insan, masum bir çocuk için klavyenin önünde de aynı şeyi söyler, düşman askerinin karşısında da.

Savaş olsun isteyen yok, kan dökülsün isteyen yok ama dökülen kanı görmezden gelecek ve karşılığını veremeyecek kadar da vicdansız değiliz.

enestar' Alıntı:
Söylerdim daha ama nasıl olsa anlamayacaksınız.

Niye Suriye ile savaşmamız gerekiyor bunu açıklarsanız sevinirim.

evde bıraktığınız çocukların can güvenliğinden nasıl emin olabilirsiniz?Irakta öldürülen binlerce kişiden,ırza geçirilen kadınlardan da mı ders almadınız?

tek düşmanımız Suriye değil.Savaş durumunda Türkiye yalnız kalacaktır.Tek başınıza savaşırsınız artık.

Suriye nin teröristini aylardır beslersen savaş riskini de göze alacaksın.

başımızdakilerde sizin kafanızda olduğu için şu an bu savaş durumunu yaşıyoruz zaten.

yazıklar olsun savaşı destekleyenlere!

erat76' Alıntı:
enestar' Alıntı:
dorian' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:

Seni önden alalım. Yarın ilk işin Akçakaleye yerleş. Ne için savaştığını soran olursa böyle edebi bir cevabın olsun. Al sana kahraman.
Siz de kafanızı kuma gömersiniz, ne için gömdüğünüzü sorarlarsa rahatımız bozulmasın diye edebi bir cevap verirsiniz.

BBNET
Geri