SUPER BİR Haber Scripti (2011 MODEL)

Kodla Büyü
otomatik bir sistemi olsa daha iyi olacak. Yani haber sabit duruyor.Biz elimizle diğer haberin üstüne gelmemiz gerekiyor

süpermi :) neresi süper bunun basit innerhtml yle yapılabilecek bişe jquery kullanmanı tavsiye ederim
ayrıca sitenin tasarımıda çok kötü burdaki temalardan kullanabilirsin :lol: ayrıca reklamınıda yapmışsın iki günde raitingi artmıştır

dndd' Alıntı:
süpermi :) neresi süper bunun basit innerhtml yle yapılabilecek bişe jquery kullanmanı tavsiye ederim
ayrıca sitenin tasarımıda çok kötü burdaki temalardan kullanabilirsin :lol: ayrıca reklamınıda yapmışsın iki günde raitingi artmıştır

harbiden adam gecenin 2 sinde bunun için üye olmuş ve ilk msj.

arkadaşlar iyi niyetleriniz için çok teşekkürler. Reyting ihtiyacı olmayan bir site. Gebzede düzenlenen yaz spor okullarının sitesi ve dikkat ettiyseniz reklam yok sitede. Bu arada ben beden eğitimi öğretmeniyim , mağzur görün bu kadar biliyorum ve bu kadar becerebiliyorum. Eleştiri yapmanıza gerek yok sizin elinize su dökemem. jquery tavsiyesi için de çok teşekkür ederim hocam. Saygılar.

bunun buraya koyulma sebebini hala anlamış değilim reklam mı dicem hocama haksızlık olacak işe yarar dicem indirene yazık olacak iki ucu b. deynek :)

BBNET
Geri