B Biosoft Aktif Üye Mesajlar 225 6 Temmuz 2010 #1 Yüksek boyuttaki dosyaları önğin; programları videoları sunucuya nasıl aktarırız bu filezilla ile ollacak gibi değil sanırsam ilgilenirsniz sevinirim
Yüksek boyuttaki dosyaları önğin; programları videoları sunucuya nasıl aktarırız bu filezilla ile ollacak gibi değil sanırsam ilgilenirsniz sevinirim
betelguese Aktif Üye Mesajlar 116 6 Temmuz 2010 #3 hocam filezilla ile neden olmasın? Filezilla programı ftp programıdır. sorunsuz bir şekilde atabilirsiniz
hocam filezilla ile neden olmasın? Filezilla programı ftp programıdır. sorunsuz bir şekilde atabilirsiniz
R runalone Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,344 6 Temmuz 2010 #4 cute ftp ile :lol: :lol: :lol: :lol:
B Biosoft Aktif Üye Mesajlar 225 6 Temmuz 2010 #5 fiezilla kullanışlı ama örneğin 20 mb lik ve üzeri bir video yu veya programı sunucuya çok geç göndermez mi bunun baska bir yolu yok mu ?
fiezilla kullanışlı ama örneğin 20 mb lik ve üzeri bir video yu veya programı sunucuya çok geç göndermez mi bunun baska bir yolu yok mu ?
B Biosoft Aktif Üye Mesajlar 225 6 Temmuz 2010 #6 Cute ftp nin seriali ninpaylasırsanız sevinirim :cute ftp 8 professional serial.. nette bulamadım
B bobboken Üye Mesajlar 8 11 Eylül 2010 #7 FileZilla kullanıyorum, sitenin yedeklerini (yaklaşık 60mb) ftpden download ederken kullanıyorum. Uploadda da sorun çıkmaz gibi geliyor...
FileZilla kullanıyorum, sitenin yedeklerini (yaklaşık 60mb) ftpden download ederken kullanıyorum. Uploadda da sorun çıkmaz gibi geliyor...
B birtanyildiz Aktif Üye Mesajlar 134 11 Eylül 2010 #8 hiç sorun çıkmadan atabilirsin filezilla ile. ancak çok hız isterim dersen ve şu anda göndereceğin dosyalar zaten internette var ise direk sunucudan sunucuya download yapabileceğin bir sistem oluşturabilirsin.
hiç sorun çıkmadan atabilirsin filezilla ile. ancak çok hız isterim dersen ve şu anda göndereceğin dosyalar zaten internette var ise direk sunucudan sunucuya download yapabileceğin bir sistem oluşturabilirsin.