Sunucuya dosya gönderme sorunu.Yardım.

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar siteye eklediğim bir dosyayı sunucuya gönderdiğimde bu dosya zaten var diyorve 0 kb olarak gözüküyor.Ben böyle bir dosyayı ilk defa gönderdiğim halde .Yeni göndereceğim dosya 90kb'lık.Bu dosyayı diğerinin üzerine yaz diyorum.Uzak sitedeki konumuna baktığında yine 0 by olarak gözüküyor.Sitede baktığımda o dosyanın olduğu yeri arıyor ama hiç bir şey gözükmüyor,bembeyaz bir sayfa.Kafam karıştı valla.Acaba sunucuda mı sorun var?Sizin başınıza böyle bir olay geldimi?Kullandığım program file zilla.

dosyayı ftp den silip tekrar transfer etseniz, ya da dosya transfer programınızı değiştirin, cute ftp mesela benc en iyisi.

Hocam silip tekrar denedim olmadı.Enteresan olan ben böyle bir dosyayı ilkdefa gönderdiğim halde dosya zaten var demesi ve o kb olması.Bu neden acaba.File zilla dan mı olabilirdiyorsun.O anda sunucudan kaynaklanan hata mı.Aynısı dünde başka dosya gönderirken olmuştu.Deneye deneye olmuştu.Hep bu şekilde uğraşçakmıyız biz.

hocam dosya kullanımda ise bazen upload esnasında problem çıkabiliyor. üzerine yaz deyince problem çıkmaması lazım. eğer gönderdiginiz dosya bir resim dosyası ise bazen bilgisayarınızın cache'inden çekiyor ve eski halini getirebiliyor. o yüzden yükledikten sonra sayfayı yenileyerek (CTRL+F5) tekrar bakmanızı tavsiye ederim

BBNET
Geri