sunucuda veri tabanı oluşturma acil yardım

Kodla Büyü

kadir2301

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Düzeldi ücretsiz olduğu için sadece veri tabanı adını giriyormuşuz o kadar şifre belirleme ekranına ulaşamamıştım. şifre bilirlemeye falan gerek yokmuş e postayla şifre adresime yollanmış.

Vallahi hocam bende plesk panelde uğraşıyorum :) Allah kolaylık versin, Ben de sorayım bir soru,Visual studio 2008 de sql veritabanını nasıl export, plesk 9.5.5 panelde veritabanını nasıl import ediyoruz. Aradım da bulamadım yerini.

arkadaşlar bir sorum daha var lütfen yardım ederseniz sevinirim.
sunucuya sıfırdan wordpresi kurmak istiyorum
internetten indirdiğim wordpress dosyalarını sunucuda httdocs klasörünün altına attım cpanelden veri tabanı oluşturdum kullanıcı adı şifre e postama geldi
wp-config-sample.php dosyasını ellemeden site adresini yazdığımda kuruluma başlıyor fakat wp-config.php dosyasındaki bilgiler yerel sürücünüzle uyuşmadı tekrar deneyin diyor. wp-config.php dosyasını kendim oluşturup sunucuya yüklediğimde site adresini yazınca direk hata veriyor bu konuda eksik yaptığım veya hatalı yaptığım bir şey varsa bilgilendirirmisiniz.

yaptığım işlemleri sırasıyla resimlerle anlatayım
önce c panelde databeys oluşturuyorum

Running low on mysql database space ? All premium accounts have upto 1GB of mysql storage CPANEL DEMO : Cpanel X bölümü

ama en son hata veriyor

önce c panelde databeys oluşturuyorum sonra "Running low on mysql database space ? All premium accounts have upto 1GB of mysql storage CPANEL DEMO : Cpanel X" bölümünde databeys oluşturup şifre belirliyorum ama en son hata veriyor
acaba e maile gelen kullanıcı adı pn_8627679 çok uzun olduğu için kabul etmiyor ve ben sadece 8627679 kullandığım içinmi bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• 3.JPG
    3.JPG
    18.5 KB · Görüntüleme: 618
  • 1.JPG
    1.JPG
    20.8 KB · Görüntüleme: 619
  • 2.JPG
    2.JPG
    8.5 KB · Görüntüleme: 619
BBNET
Geri