Sunroof kapanma sorunu

Kodla Büyü

jandarma

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba.Opel astra g kasa aracımın sunroof u kapanmıyor. Kapanırken dışardan uç kısmına bastırmam gerekiyor. Kenarındaki kızaklardan biri kırılmış görünüyor. O taraftan bastırınca kapanıyor. Yağmur yağarsa su felan alır mı bilmiyorum. İnternetten birkaç araştırma yaptım dudağım uçukladı. Servis komple sunroof u değiştirmek istedi diyen var 1400 lira fiyat çekti diyen var şaştım kaldım doğrusu. Sizce ne yapmam gerekir.iyi bir elektrikçi halledebilir mi acaba.Bilhassa Ankara'da olup tanıdığı iyi bir elektrikçi Yada sunroof ustası olan söylerse çok memnun olurum.teşekkürler

sunroof işini herkes yapamıyor çok az yerde tamircisi bulunuyor, zaten çok araçta olmadığı için doğal bir durum. Çok az iş gelen bu esnaf geleni soyma işine sarılıyor, belki ufacık bir iş ama abartılı şeyler söylüyor ve müşteriyi yoluyor.

Bende opel tigra var sunroof açılmıyor, açma kapama tuşu bozuk, bunu tamir ettirmek için gittiğim tamirci 500 tl para istedi şok oldum, bıraktım bu işi...

Hocam gerçekten çok enteresan. Ben kafamdamdan 40 50 diye düşünüyordum netten yorumları okudum gerçekten felaket. Hatta servisler hem sunroof komple değişecek üstelikte bunun için tavan komple sökülecek diyorlarmış. Arabanın anahtarını bırakıp çıkacağız benim anladığım :)

Arkadaşlar iyi bir camcıya giderek çözdüm işi. Tanıdık bir ustanın selamıyla gittiğim bir camcı sorunu çözdü. Dediğim sıkıntılı yere bir vida attı birazda yapıştırıcıyla sağlamlaştırdı. Şimdi çok memnunum. Aklınızda bulunsun başınıza gelirse...

BBNET
Geri