Subliminal Mesaj Örnekleri [Subliminal Mesaj Örnekleri]

Kodla Büyü
The Arrivals (Gelenler Belgeseli) sayesinde öğrenmiştim bende subliminal mesaj kavramını. Ve çok şaşırtıcı daha bir çok şey...

Çok zorlama bir video! O kadar zorlansa her yerde seks yazıyor gibi görebilirsiniz veya her objeyi cinsel organa benzetebilirsiniz :-1:

Hocam iyi de bu mesajlar bilinç altını etkiliyorsa neden bu videoyu izleyip de mesajların yoğun bombardımanına maruz bırakıyoruz ki kendimizi :)

Bir de bu kadar mesaja gerek yok ki zaten izlediğimiz programların büyük çoğunluğunda kadınlar seks objesi olarak sunulmuyor mu? Magazin programlarına, dizilere sinema filmlerine bir bakın :)

ben bunları daha çok o çizgi filmleri hazırlayan ekiplerin muziplikleri olarak görüyorum. İzleyiniz: Fight Club :)

sizlere gösterilen herşeye inanmayın derim. buyrun size bendeki 720 p lord of the ringsten güya üzerinde coca cola yazan sahne.

Ekli dosyalar

• TLOTR.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.Extended-FLAWL3SS.MegaRelease.Net.avi_002254710.jpg
    TLOTR.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.Extended-FLAWL3SS.MegaRelease.Net.avi_002254710.jpg
    278.9 KB · Görüntüleme: 616
BBNET
Geri