Studio Line Web- Mükkemmel web tasarım programı

Kodla Büyü
bariskarabay' Alıntı:
fernando__34' Alıntı:
Program çalışmıyor. Hata raporu veriyor. Teşekkür edenler çalıştırabilenler bilgilendirirse seviniriz.
Arkadaşlar çalışmayan programları, sağdan soldan bulduğumuz linkleri burda foruma atmayalım. Kullandığımız ve memnun kaldığımız programları paylaşalım.
Lütfen bilginize..

arkadaşım eğer sistemin biraz düşükse çalıştırmayabilir 2-3 defa yüklersen belki çalışır

Arkadaşlar.. Şu programı adam akıllı çalıştırabilen var mı...

hocam önceden de söyledim program çok narin gibi gözüküyor yani sistem özellikleri yüksek olması lazım öncelikle ram 1gb veya fazlası yani

bariskarabay' Alıntı:
StudioLine Web tasarım için gerekli tüm araçları içerir Ben denedim sizede tavsiye ederim . . .

http://www.studioline.biz/_private/Sing ... LSetup.exe

övgü yüksekti ve denenmişti..
bizde iyi o zaman deyip programı indirdik üstelik 100 mb.. derdim kota değil giden zaman.
program çalışmıyor, yamayı da hallettim ama hiç çalışmadı.
sayın barıskarabay, siz programı nasıl kurdunuz denediniz kullandınız bize anlatınız bizde aynı yöntemi kullanalım veya olmuyor deyiniz şu programı arşivimden sileyim..
1.25 gb ram var bu yeterli değil mi?

öncelikle programı veren hocamın ellerine sağlık diyorum, güzel bir paylaşım.. program çalışıyor arkadaşlar ve ~80 MB civarında bir RAM kullanıyor.. sorun sanırım c r a c k 'ten kaynaklanıyor. Buyrun size aktivasyon şifresi... -> 52UMD-9C5RF-PQSX4-HB5SM-NLRS7
iyi çalışmalar...

BeYourself' Alıntı:
öncelikle programı veren hocamın ellerine sağlık diyorum, güzel bir paylaşım.. program çalışıyor arkadaşlar ve ~80 MB civarında bir RAM kullanıyor.. sorun sanırım c r a c k 'ten kaynaklanıyor. Buyrun size aktivasyon şifresi... -> 52UMD-9C5RF-PQSX4-HB5SM-NLRS7
iyi çalışmalar...
evet sorun crcktan da kaynaklana bilir . . .

barış hocam program için teşekkürler BeYourself hocam aktivasyon şifresi için size de teşekkürler

BBNET
Geri