Studio Line Web- Mükkemmel web tasarım programı

Kodla Büyü

bariskarabay

Aktif Üye
StudioLine Web tasarım için gerekli tüm araçları içerir ve profesyonel web sitelerinin tek bir arayüzden yönetimini ve güncelleştirilebilmesini sağlar. İçerdiği araçlar ise: arayüz editörü, sayfa editörü, resim arşivi, resim düzenleme, grafik ve yazı efektleri, resim galerileri, dosya transferi ve site yönetimi.

Studio Line Web ile resimlerinizi düzenleyebilir, özel efektler verebilir ve sitenize uyarlayabilirsiniz.

Ben denedim sizede tavsiye ederim . . .

http://www.studioline.biz/_private/Sing ... LSetup.exe

bu linkteki GalDspC.dll dosyasını C:\Program Files\StudioLine Web klasörüne yapıştırın programı sorunsuz kullanabilirsiniz . . .

http://www.2shared.com/file/3922548/81ba6044/*****.html

Hocam programda bir sorun mu var yoksa benim pc'den mi kaynaklanıyor?Ben programı indirdim ve kurdum. Demo olduğu için aktivasyon sayfası çıktı bende crackladım ve daha sonra yeniden başlatıp programı açmayı denedim. Fakat her seferinde hata raporu gönderme mesajı alıyorum ve program hiç açılmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz? Veya benimle aynı sorunu yaşayan arkadaş oldu mu? :(

Daha kurmadım ama bu sorun sanki windows güvenlik uyarı mesajı verip programı bir daha açamama gibi durdu.

GÜvenlik sekmesinde kapatıp programı kurarsanız sanırım hallolur.

umarım yararı olur.

babacan insannardan -bir teşekkür bile olsa- birşeyler bekleme :)
sen iyilik yap, güzellik yap at denize balık bilmezse hâlık bilir elbet.

Bu arada paylaşımın için teşekkürler :)

sehergin' Alıntı:
Hocam buda işe yaramadı. Programı hala açamıyorum. :cry:

hocam ben okulda ki bazı pc lere kurmuştum ordada hata raporu verdi tam olarak nedenini bilmiyorum ama sistem den de olabilir pc nin ram ve ekran kartından da olabilir . . .

Program çalışmıyor. Hata raporu veriyor. Teşekkür edenler çalıştırabilenler bilgilendirirse seviniriz.
Arkadaşlar çalışmayan programları, sağdan soldan bulduğumuz linkleri burda foruma atmayalım. Kullandığımız ve memnun kaldığımız programları paylaşalım.
Lütfen bilginize..

fernando__34' Alıntı:
Program çalışmıyor. Hata raporu veriyor. Teşekkür edenler çalıştırabilenler bilgilendirirse seviniriz.
Arkadaşlar çalışmayan programları, sağdan soldan bulduğumuz linkleri burda foruma atmayalım. Kullandığımız ve memnun kaldığımız programları paylaşalım.
Lütfen bilginize..

arkadaşım eğer sistemin biraz düşükse çalıştırmayabilir 2-3 defa yüklersen belki çalışır

BBNET
Geri