Stilo mu - getz mi ?

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
arkdaşlar ne stilo konusunda fikrim var nede hundai getz konusunda hangisini tavsiye edersınız ve neden tavsıye edersınız artılarını eksılerını bılen varmı. tavsıye ettıgı aracın hangı modelı daha ıyı onuda soylersenız sevınırım

bir bilgisi olan yok mu ! arabayı sattım kucuk araba arıyorum yardımcı olabılecek var mı

Stilo güzel araba ama piyasası yok getz iyi değil ama en azından piyasası var. :)

Hocam biniciysen Stilo konforlu ama yakıt biraz fazla diyorlar Getz benim görüşüm pişman olursun kalas
benim araba broadway bir iki haftaya pazara götürecem hayalim Stilo ama sanırım alabilmem için 4-5 ay tabanwaya binecem. :roll:

ogretmenokan' Alıntı:
Hocam biniciysen Stilo konforlu ama yakıt biraz fazla diyorlar Getz benim görüşüm pişman olursun kalas
benim araba broadway bir iki haftaya pazara götürecem hayalim Stilo ama sanırım alabilmem için 4-5 ay tabanwaya binecem. :roll:

hocam stıloda kronık hatalar var dıyolar ne kadar yaptırırsan yaptır gene verıyo dıyolar.evet pıyasa konusundada suphelıyım normalde bırısı ıle yaptım pazarlıgı hersey tamam ama hala kararsızm

BBNET
Geri