aydınDr' Alıntı:harddisk hatası başlangıç onarım yaparak veya chdsk ile kurtarmaya çalışabilirisiniz.
Kolaylıklar dilerim.
diskte bir arıza olabilir. sıkı sık elektrik kesintisi oluyorsa o da sebep olabilir. olayın acronis ile alakası olduğunu sanmıyorum.sermedia' Alıntı:arkadaşlar
onarım işlemlerinde
komut satırında
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
denememe rağmen tahtalar 3-4 gün düzenli çalıştıktan sonra gene aynı status : 0xc000025 hatası veriyor.hiç karşılaşan olmadı mı?
sermedia' Alıntı:hocam image dosyalarını yüklerken iki türlü denedim ikisinde de belli süre çalışıyor daha sonra aynı hataları alıyorum.
ilk etapta sadece c: bölümünü yükledim 2-3 gün sonra gene aynı hata
daha sonra c ve sistem ayrıldı bölümlerini yükledim ama sonuç değişmedi...acaba bölümleri silip tekrar mı oluştursam...bir faydası olur mu?
ademola' Alıntı:sermedia' Alıntı:hocam image dosyalarını yüklerken iki türlü denedim ikisinde de belli süre çalışıyor daha sonra aynı hataları alıyorum.
ilk etapta sadece c: bölümünü yükledim 2-3 gün sonra gene aynı hata
daha sonra c ve sistem ayrıldı bölümlerini yükledim ama sonuç değişmedi...acaba bölümleri silip tekrar mı oluştursam...bir faydası olur mu?
2 gün çalışıp sonra bozuluyorsa, o tahtanın elektiriği kesiliyor fişi çekilerek kapatılıyor derim ben.
full format atıp deneyin bakalım. denemekten zarar gelmez.
hocam senin problemin çözümü belli de, problemin kaynağı belli değil. imaj atıp çözüyorsun sorunu 2 gun sonra yine bozuluyorsa sebebi kaynağı bulman lazım.sermedia' Alıntı:ayrıca bu sayfada http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 7576545b19
verilen cevapları uygulamaya çalıştım ama gene aynı sorun oldu...