status : 0xc000025 hatası

Kodla Büyü

sermedia

Site Gezgini
arkadaşlar acronis ile image dosyalarını yükledikten 2 gün sonra akıllı tahtalarda 0xc000025 hatası aldım.

a required device isn't connected or cannot be accessed diye bir sorun var...bu sorunla karşılaşan oldu mu?

harddisk hatası başlangıç onarım yaparak veya chdsk ile kurtarmaya çalışabilirisiniz.

Kolaylıklar dilerim.

arkadaşlar

onarım işlemlerinde

komut satırında

bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot

denememe rağmen tahtalar 3-4 gün düzenli çalıştıktan sonra gene aynı status : 0xc000025 hatası veriyor.hiç karşılaşan olmadı mı?

sermedia' Alıntı:
arkadaşlar

onarım işlemlerinde

komut satırında

bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot

denememe rağmen tahtalar 3-4 gün düzenli çalıştıktan sonra gene aynı status : 0xc000025 hatası veriyor.hiç karşılaşan olmadı mı?
diskte bir arıza olabilir. sıkı sık elektrik kesintisi oluyorsa o da sebep olabilir. olayın acronis ile alakası olduğunu sanmıyorum.

hocam image dosyalarını yüklerken iki türlü denedim ikisinde de belli süre çalışıyor daha sonra aynı hataları alıyorum.

ilk etapta sadece c: bölümünü yükledim 2-3 gün sonra gene aynı hata

daha sonra c ve sistem ayrıldı bölümlerini yükledim ama sonuç değişmedi...acaba bölümleri silip tekrar mı oluştursam...bir faydası olur mu?

sermedia' Alıntı:
hocam image dosyalarını yüklerken iki türlü denedim ikisinde de belli süre çalışıyor daha sonra aynı hataları alıyorum.

daha sonra c ve sistem ayrıldı bölümlerini yükledim ama sonuç değişmedi...acaba bölümleri silip tekrar mı oluştursam...bir faydası olur mu?

2 gün çalışıp sonra bozuluyorsa, o tahtanın elektiriği kesiliyor fişi çekilerek kapatılıyor derim ben.
full format atıp deneyin bakalım. denemekten zarar gelmez.

ademola' Alıntı:
sermedia' Alıntı:

2 gün çalışıp sonra bozuluyorsa, o tahtanın elektiriği kesiliyor fişi çekilerek kapatılıyor derim ben.
full format atıp deneyin bakalım. denemekten zarar gelmez.

hocam dediğin gibi oluyorsa format atıldıktan sonrada bence eğer fişten çekilirse aynı problem olur gibi geliyor bana...

sizdeki akıllı tahtaları prizden çekerek kapatın bence aynı sorun olmayacak....

ben normal windows kurtarma yerinden image alarak yüklemeye çalışmıştım onda bios hatası vermişti. uefi bios sorunu...acaba diyorum bunla alakalı olabilir mi?

hocam sorun prizden kapatmaktan kaynaklanmıyor bence...eğer öle bir sorunsa zaten işimiz var çookkk...ben bu forumda benim sorunla karşılaşan başka kimse görmedim...biryerde sorun var ama nerde...hayırlısı....

BBNET
Geri