Status=0×c00000e9 hatasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan chaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

chaos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilgisayari aksam kapattim sabah actigimda windows onarimi calistiriyo fakat onarimi yapamayip yeniden baslatiyo yine ayni sey.Format cd takdim formati baslatirken 0×c00000e9 hatasini verdi.arastirdigimda yabanci sitelere baktim ingilizcemde pek iyi degil ama tam bi cozum uygulamasi bulamadim.Bununla karsilasan arkadaslarin tavsiyesini bekliyorum.Tesekkurler.

windows kurulumunda alınan garip hatalar ram bellek arızasına işaret eder, mümkünse ram i değiştirin 2 tane ise 1 birini takın olmazsa onu sökün diğerini takın. deneyin.

Chkdsk yaptim acildi fakat calismayi durdurup kilitlendi ramleri temizleyip yerlerini degistirdim format atmaya calistim yine ayni hatayi verdi bakalim daha ne denememiz gerekiyor

hocam chkdsk ile bi rdüzelme yaşadıysanız sorun hdd de olabilir, bad sector oluşmuş olabilir.
hirenboot cd dos programlarından HDAT2 ile yada hdd regenerator ile diskinizi, bir taratın derim..

bu iki programı da usb bellekten kullanabilirsiniz : https://cloud.mail.ru/home/usbboot/

buradaki lite versiyonu indirin ve elinizdeki herhangi bir usb belleğe kurun. işinizi görecektir. (lite versiyonda acronis ve mini windows eksiktir; hiren ve hdd regenarator 29mb da dahildir )
ayrıntı: windows-isletim-sistemi-f84/usb-multiboot-toolkit-ademhoca2015-t137013.html

ayrıca hiren dos programlarında memory test araçları ile ram bellekleri test edebilirsiniz.

ademola' Alıntı:
hocam chkdsk ile bi rdüzelme yaşadıysanız sorun hdd de olabilir, bad sector oluşmuş olabilir.
hirenboot cd dos programlarından HDAT2 ile yada hdd regenerator ile diskinizi, bir taratın derim..

bu iki programı da usb bellekten kullanabilirsiniz : https://cloud.mail.ru/home/usbboot/

buradaki lite versiyonu indirin ve elinizdeki herhangi bir usb belleğe kurun. işinizi görecektir. (lite versiyonda acronis ve mini windows eksiktir; hiren ve hdd regenarator 29mb da dahildir )
ayrıntı: windows-isletim-sistemi-f84/usb-multiboot-toolkit-ademhoca2015-t137013.html

ayrıca hiren dos programlarında memory test araçları ile ram bellekleri test edebilirsiniz.

benimki hdd değil hocam ssd bu arada teşekkürler cevaplar için..

BBNET
Geri