gerginsinkuzum
Üye
Merhabalar. Bu dönem 3+3 olacak şekilde iki grup stajyer öğrenci grubu farklı günlerde 4'er saat dersime girdi. Ek ders ödemesi ne kadar yapılır ve ne zaman yapılır acaba, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, iyi günler.

bize de meslek liselerinden 5 öğrenci geliyor da onu merak ettim. teşekkürler..ay51' Alıntı:yeni atanmış öğretmen uygulaması ilk defa bu sene başlayacak, daha atamalar yapılmadı. Okuluma gelen yönergeye baktığım zaman üniversite son sınıflar için öğrenci tabiri kullanılıyor. Açıkçası ben üniversite son sınıf anlamadım, ona göre yorum yazdım
Hocam öğrencilerin okulundan koordinatör öğretmen gelip kontrol edecek. Onun formlarına imza atacaksınız. Öğrenciler sizin yanınızda stajer olarak çalışacak. Size bir ücret ödemesi olmuyor.merhabalar arkadaşlar konuyu hortlatayım. bu gün lise son sınıf öğrencilerden 2 tane bilişim öğrencisi staj için okuluma geldiler yasal prosedürler nedir neler yaptıracağız? ücret durumu var mıdır yok mudur bilgisi olan var ise paylaşırsa mutlu mesut olacağım???
Gözleme gelmiş oluyorlar ve hiç bir şekilde ücret alınmıyor mu?Hocam öğrencilerin okulundan koordinatör öğretmen gelip kontrol edecek. Onun formlarına imza atacaksınız. Öğrenciler sizin yanınızda stajer olarak çalışacak. Size bir ücret ödemesi olmuyor.
Yukarıda anlatılan ve öğretmenin ücret aldığı konu üniversiteden öğretmenlik uygulamasına gelen stajer ile ilgili.
Hocam meslek lisesi öğrencisi gözlem için gelmiyor. Isletmede meslek eğitimi yapmak ve iş yaparak öğrenmek için geliyor. Bundan dolayı bir ücret ödenmesi söz konusu değil.Gözleme gelmiş oluyorlar ve hiç bir şekilde ücret alınmıyor mu?
teşekkürler hocam cevabınız içinHocam öğrencilerin okulundan koordinatör öğretmen gelip kontrol edecek. Onun formlarına imza atacaksınız. Öğrenciler sizin yanınızda stajer olarak çalışacak. Size bir ücret ödemesi olmuyor.
Yukarıda anlatılan ve öğretmenin ücret aldığı konu üniversiteden öğretmenlik uygulamasına gelen stajer ile ilgili.