5 5355 Aktif Üye Mesajlar 233 9 Ocak 2014 #1 Bugün okula Endustri meslek lisesinden stajyerlik yapmak için öğrenci geldi. Bende hoşgeldin dedim ama ne yapacağımı veya ne yaptıracağımı bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?.
Bugün okula Endustri meslek lisesinden stajyerlik yapmak için öğrenci geldi. Bende hoşgeldin dedim ama ne yapacağımı veya ne yaptıracağımı bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?.
talp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 799 9 Ocak 2014 #2 Hocam bilgisayarlarda sorun varsa baktır çözmeye çalışsın. Sonra bilgisayarın içini temizlettir. Evrak işi varsa ona yaptır...
Hocam bilgisayarlarda sorun varsa baktır çözmeye çalışsın. Sonra bilgisayarın içini temizlettir. Evrak işi varsa ona yaptır...
5 5355 Aktif Üye Mesajlar 233 9 Ocak 2014 #4 Peki hocam evrak doldurma not verme gibi bir sorumluluğumuz varmı ?
A ahmetismet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,023 9 Ocak 2014 #5 Bir işletme notu vereceksiniz hocam dönem sonunda koordinatör öğretmen bulur sizi...
5 5355 Aktif Üye Mesajlar 233 9 Ocak 2014 #6 ahmetismet' Alıntı: Bir işletme notu vereceksiniz hocam dönem sonunda koordinatör öğretmen bulur sizi... Genişletmek için tıkla ... :+1: Teşekkürler hocam...
ahmetismet' Alıntı: Bir işletme notu vereceksiniz hocam dönem sonunda koordinatör öğretmen bulur sizi... Genişletmek için tıkla ... :+1: Teşekkürler hocam...