ARKADAŞLAR BU HAFTA İÇERİSİNDE OKUL MÜDÜRÜMÜZ VANDA HİZMET İÇİ SEMİNERE KATILDI DÖNDÜKTEN SONRAADA 160 SAATLIK STAJ ÇALIŞMASININ 300 SAATE ÇIKARILDIĞINI BUNUN 100 SAATINI 10.SINIF SONUNDA 200 SAATİNEDE 11.SINIF SONUNDA YAPILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ İLÇEDE İŞLETME OLMADIĞI İÇİN STAJ OKULDA YAPILCAK HANGİ KONULARIN ALINMASI GEREKTİĞİ KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN ELİNDE STAJ PROGRAMI VARSA YOLLARSA ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLR

Ben bu yıl ilköğretimde formatördüm fakat, 1 Temmuz itibarıyla kız meslek lisesine dönmem gerektiği için staj zorunlu oldu bana... Diğer arkadaşım planı hazırlayacak, stajı ben yaptıracağım şimdilik... 10. sınıflara 100 saatlik staj olacak gibi görünüyor... Görüştük ve ben bu 100 saatin modüllerini paket programlardan seçmeye karar verdim. Kelime İşlemci, tablolama, sunu ve eposta modüllerinden 100 saati tamamlayacak şekilde seçtiğimizde(günde 8er saatlik) aşağı yukarı, paket programlar dersinin yıllık planına yakın bir plan çıkacak gibi görünüyor. BTT ve temel elektronik derslerinden modül seçtirmemeyi düşündüm ama henüz netleşmedi...Sizler hangi modülleri seçeceksiniz?