Lise 12.sinif stajlari ne zaman bitecek arkadaslar 18 haziran mi
Hocam 1-2 gün mü kaldı. Herkes haftaya sınav yapacak duyuruları yaptı. Son saniye sınav tarihi değişti stajlar uzadı demek daha kötü.Bir kere de böyle son saniye kararı yollamazlar umarım.Bu konuda bir yazı çıkacağı ve derslerin, stajın 2 Temmuz tarihine kadar devam edeceği söyleniyor. Bir iki güne netleşir gibi durumlar.
Bende emin olarak bunu söylemedim ama böyle bir duyum var. Son dakikalara da alıştık maalesef. Her an her şey olabilir durumda eğitim öğretim yapıyoruz.Hocam 1-2 gün mü kaldı. Herkes haftaya sınav yapacak duyuruları yaptı. Son saniye sınav tarihi değişti stajlar uzadı demek daha kötü.Bir kere de böyle son saniye kararı yollamazlar umarım.
Stajlar 18 haziran son olmalı. Zaten sözleşmeler 18 haziran a kadar. Bunu uzatmak çok doğru değil bence
Aynen hocam nasıl emin olabiliriz ki. Hayırlısı bakalım. Şu donemi bir bitirebilseydik.Bende emin olarak bunu söylemedim ama böyle bir duyum var. Son dakikalara da alıştık maalesef. Her an her şey olabilir durumda eğitim öğretim yapıyoruz.