hasari' Alıntı:32 GB düşük olur ama performansı çok iyi. İlerde fiyatlar ucuzlayınca bende SSD ye geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra hem kapasite artar hemde fiyatlar ucuzlar.
Tabi yeter hocam.wertyu6' Alıntı:hasari' Alıntı:32 GB düşük olur ama performansı çok iyi. İlerde fiyatlar ucuzlayınca bende SSD ye geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra hem kapasite artar hemde fiyatlar ucuzlar.
ssd ye işletim sistemi kuracağım, 500 gb ayrıca hdd olacak bilgisayarın. 32gb işletim sistemi için yeter diye düşünüyorum.
Fiyatları da yazalım belki almak isteyenler fikir edinir.ahmetismet' Alıntı:Ben 120gb team extreme aldım, yanında birde n-star hdd-caddy aldım. Cdrom'u çıkartıp yerine taktım. Sistemide ssd ye kurdum. Çok hızlı anlatamam. Ancak 3 gün sonra ssd öldü, teknobiyotikten yenisi ile değiştirdiler, bu seferde ben üşeniyorum sistemi baştan kurmaya...
hasari' Alıntı:Fiyatları da yazalım belki almak isteyenler fikir edinir.ahmetismet' Alıntı:Ben 120gb team extreme aldım, yanında birde n-star hdd-caddy aldım. Cdrom'u çıkartıp yerine taktım. Sistemide ssd ye kurdum. Çok hızlı anlatamam. Ancak 3 gün sonra ssd öldü, teknobiyotikten yenisi ile değiştirdiler, bu seferde ben üşeniyorum sistemi baştan kurmaya...![]()
Tşkler hocam gene 300 TL bulmuş.ahmetismet' Alıntı:hasari' Alıntı:Fiyatları da yazalım belki almak isteyenler fikir edinir.ahmetismet' Alıntı:Ben 120gb team extreme aldım, yanında birde n-star hdd-caddy aldım. Cdrom'u çıkartıp yerine taktım. Sistemide ssd ye kurdum. Çok hızlı anlatamam. Ancak 3 gün sonra ssd öldü, teknobiyotikten yenisi ile değiştirdiler, bu seferde ben üşeniyorum sistemi baştan kurmaya...![]()
120gb team extreme ssd: 240 Kdv dahil (teknobiyotik) indirimden.
nstore akasa sata-sata : 54 kdv dahil
Alalı 1-2 ay oluyor, fiyatlar değişmiş olabilir...
ahmetismet' Alıntı:Ben 120gb team extreme aldım, yanında birde n-star hdd-caddy aldım. Cdrom'u çıkartıp yerine taktım. Sistemide ssd ye kurdum. Çok hızlı anlatamam. Ancak 3 gün sonra ssd öldü, teknobiyotikten yenisi ile değiştirdiler, bu seferde ben üşeniyorum sistemi baştan kurmaya...
namaldish' Alıntı:ahmetismet' Alıntı:Ben 120gb team extreme aldım, yanında birde n-star hdd-caddy aldım. Cdrom'u çıkartıp yerine taktım. Sistemide ssd ye kurdum. Çok hızlı anlatamam. Ancak 3 gün sonra ssd öldü, teknobiyotikten yenisi ile değiştirdiler, bu seferde ben üşeniyorum sistemi baştan kurmaya...
Aynı durum benim içinde geçerli.. 120 gb ssd + 500 hdd + n.stor falan 300-400 arası bir para buluyor.. Ama helalı hoş olsun.. Windows açılışında logoyu görmenizle açılması bir oluyor. Ayrıca çok kullandığınız programları da ssd ye kurun.. böylece o programlarda hemen açılıyor. Visual studio 2010 ultimate bile saniyeler içinde açılıyor.
HDD kalıyor bir aparatı var DVD yerine takılıyor daha sonra SSD bu aparata takılıyor. Yani DVD çıkarıp SSD takıyorsun.aktasankara' Alıntı:arkadaşlar şu an kullandığım laptopa ssd alacak olsam ikisini aynı anda barındırmak için bi çözüm var mı? yoksa hddyi çıkarmak mı gerekir
hasari' Alıntı:HDD kalıyor bir aparatı var DVD yerine takılıyor daha sonra SSD bu aparata takılıyor. Yani DVD çıkarıp SSD takıyorsun.aktasankara' Alıntı:arkadaşlar şu an kullandığım laptopa ssd alacak olsam ikisini aynı anda barındırmak için bi çözüm var mı? yoksa hddyi çıkarmak mı gerekir![]()
keplir' Alıntı:hasari' Alıntı:HDD kalıyor bir aparatı var DVD yerine takılıyor daha sonra SSD bu aparata takılıyor. Yani DVD çıkarıp SSD takıyorsun.aktasankara' Alıntı:arkadaşlar şu an kullandığım laptopa ssd alacak olsam ikisini aynı anda barındırmak için bi çözüm var mı? yoksa hddyi çıkarmak mı gerekir![]()
Ya da hocamın söylediğinin tam tersi, kullandığın harddiski çıkarıp yerine ssd harddiski takıyorsunuz. Daha sonra dvd sürücüyü çıkarıp hdd caddy adı verilen kutu ile eski harddiskinizi dvd yuvasına takıyorsunuz. Bu şekilde dvd sürücünüz olmuyor tabi. Hdd caddy yurtdışından Türkiye'deki fiyatının yarısından da azına geliyot hocam. Haberiniz olsun.
ismailt' Alıntı:http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-128gb-sata3-ssd-sdssdp-128g-g25/productDetails.aspx?productId=bd301684&categoryId=114814&navq=categoryid%3d114814%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd301684%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013121%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013121_114814%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister
bu ürün nasıldır acaba