SQLSERVER'da veritabanını saklama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mavi85

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar asp.net çalışıyorum. bilgisayara her format atığımda sql server 2008'de oluşturduğum veri tabanı ve tablolar siliniyor, tüm veritabanını ve tabloları yeniden oluşturmak zorunda kalıyorum. sql'de oluşturduğum veri tabanını yerel disk D'de nasıl saklarım.? bulamadım?

C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data dizini içinde veritabanınızı görebilirsiniz mdf ve log uzantıları ile birlikte yedek alın sonra tekrer buraya atabilirsiniz(?)

bi de ben sana sorayım bari, projeni hostta nasıl atıyorsun, web config ayarlarını falan...

mek63' Alıntı:
bi de ben sana sorayım bari, projeni hostta nasıl atıyorsun, web config ayarlarını falan...
evet ayni şeye benimde ihtiyacim var, IIS den anlayan var ise, Visual Studio da yapilan web projeleri başka bir IIS sunucuya nasıl taşınır ? web config ayarlari nasil yapilir.
VS içinde gelen gomulu IIS den kurtulmak istiyorum
çok şey istiyorum galiba :)

mek63' Alıntı:

hocam ben yeni başladım asp.net çalışmaya, başka hosta atmadım hiç, VS içindeki localhost sunucuyu kullanıyorum. çok hatayla karşılaşıyorum php'ye göre , sıkmaya başladı.

BBNET
Geri