I idemir Aktif Üye Mesajlar 147 29 Şubat 2012 #1 Masaüstü PC de çalıştığım SQL veritabanı dosyasını laptopa yada başka bir pc ye nasıl taşırım...
noktanet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 29 Şubat 2012 #2 veritabanında sağ tıkla back up diyerek veritabanın yedeğini al taşımak istediğin yere taşı sonra yine sql serverda database kısmında sağ tıkla attach diyerek taşımş olduğun yedeği aç
veritabanında sağ tıkla back up diyerek veritabanın yedeğini al taşımak istediğin yere taşı sonra yine sql serverda database kısmında sağ tıkla attach diyerek taşımş olduğun yedeği aç
I idemir Aktif Üye Mesajlar 147 29 Şubat 2012 #3 hocam o şekilde denedim ama olmadı hatta backup database veritabnı diyerekde yedeğini aldım ama diğer pc de açamadım..
hocam o şekilde denedim ama olmadı hatta backup database veritabnı diyerekde yedeğini aldım ama diğer pc de açamadım..
togius Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,737 29 Şubat 2012 #4 Sağ tuş > Generate Script yap oradada gerekli gördüğün seçenekleri tru yap mesela Script Data False ken true yaparsan aynı zamanda verileride alırsın. O kadar.
Sağ tuş > Generate Script yap oradada gerekli gördüğün seçenekleri tru yap mesela Script Data False ken true yaparsan aynı zamanda verileride alırsın. O kadar.
K koray45 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 401 29 Şubat 2012 #5 Bu tür konulara hasret kaldık. Çok aszürt konular işlenir oldu.
I idemir Aktif Üye Mesajlar 147 29 Şubat 2012 #6 togius' Alıntı: Sağ tuş > Generate Script yap oradada gerekli gördüğün seçenekleri tru yap mesela Script Data False ken true yaparsan aynı zamanda verileride alırsın. O kadar. Genişletmek için tıkla ... Hocam biraz daha açarmısınız..
togius' Alıntı: Sağ tuş > Generate Script yap oradada gerekli gördüğün seçenekleri tru yap mesela Script Data False ken true yaparsan aynı zamanda verileride alırsın. O kadar. Genişletmek için tıkla ... Hocam biraz daha açarmısınız..