Spry Sekmeli Panel Hangi sekme

Kodla Büyü

Mustafa973

Aktif Üye
Arkadaşlar bir index sayfam var oradan linke tıklayıp diğer sayfaya geçecem ve o sayfada 3 sekme var varsayılan olarak ilk sekme açılıyor. Ben linke tıklayınca istediğim bir sekmeye gitsin istiyorum
yani birinci link birinci sekme
ikinci link ikinci sekme...

Yardım ederseniz sevinirim.

Hocam çalışmanızın detayına göre çözüm değişebilir. Mümkünse ilgili sayfları veya linki paylaş daha çabuk cevap alabilirsin.

Dreamweawerda çalışıyorum alttaki linkten bakabilirsiniz öğrenci meclisi seçeneğinin üç alt seçeneği var hangisine tıklarsan onunla ilgili yer açılsın

Bunu spry ile yapmak zor. Ama diyelim ki 3 tane link var. Aynı Sekmeli panellerden oluşan 3 tane sayfa hazırlayıp her linke tıklayınca ilgili sayfaya yönlendirebilirsiniz. Örneğin birinci linke tıklayınca sekme 1 e(birinci.html) gider. İkinci linke tıklayınca Sekme 2(ikinci.html) ye gider. Üçüncü linke tıklayınca Sekme 3(ucuncu.html) e gider. Her sayfada ilgili sekmeyi varsayılan yaparsınız ve o sekme açılır. Ama biraz uzun bi yol ve sayfa sayısını arttırıyor.

Evet site içerisinde öyle yaptığım yerler var sayfa sayısı artmasın siye bu yolu seçtim. Teşekkürler ...

hocam script ile yapılır galiba diye düşünüyorum ama ona uygun scripti arayıp bulmak lazım script acordionun varsayılan sekme değerini değiştircek şekilde yazılmış olmalı yada 3 ayrı sayfa yapcan içine o spryı kopyalayacaksın her sayfanın varsayılan panelini kendin değiştireceksin bu şekilde olur ancak..

BBNET
Geri