Sosyal Ağ Projem Var Ama Kodlayacak Tasarlayacak Yok

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar uzun süredir düşünüp kafamda çizdiğim sosyal ağ projem var ama ne bunu kodlayacak ne tasarlayacak insan vede ne bunları karşılayacak maddi gücüm.Proje yanmadan sönsün istemiyorum kısaca proje ortaklığı tarzında yanımda bulunacak kodlamasını veya tasarımını veyahut her ikisinide yapacak bir arkadaş arıyorum.

Hocam proje hakkında özelden veya burdan bilgi verirseniz size yardımcı olabilirm..

bilgi banada gönderirseniz sevinirim bende asp konusunda kodlama yaparım bu konuda ortak birşeyler çıkarabiliriz.

developer' Alıntı:
sezginozturk' Alıntı:
:?:

Proje hakkında bilgi verdiğim arkadaşlardan ses çıkmıyor ?

Hocam bilgisayar öğretmeni olarak şunu belirtmek isterim. Eğer projeniz gerçekten özgün ve işlevsel ise çevrenizden güvenebileceğiniz birilerini bulun. Güvendiğiniz bir projeyi tanımadığınız insanlarla heleki bilgisayar öğretmenleri ile hiç paylaşmayınız. Çünkü bu paylaşımlarınız program yada doysa paylaşmaya benzemez. Burada proje ticari bir madendir

sezginozturk' Alıntı:
developer' Alıntı:
sezginozturk' Alıntı:
:?:

Proje hakkında bilgi verdiğim arkadaşlardan ses çıkmıyor ?

Hocam bilgisayar öğretmeni olarak şunu belirtmek isterim. Eğer projeniz gerçekten özgün ve işlevsel ise çevrenizden güvenebileceğiniz birilerini bulun. Güvendiğiniz bir projeyi tanımadığınız insanlarla heleki bilgisayar öğretmenleri ile hiç paylaşmayınız. Çünkü bu paylaşımlarınız program yada doysa paylaşmaya benzemez. Burada proje ticari bir madendir
Düşünmedim mi sanıyorsun hocam ya çevremde bilgisayar kullanmayı zor bilen insanlar var kalkıpda php kodlamı diyeyim adama :D Ondan dolayı buraya yazdım ya buradaki kişilere daha çok güveniyorum bazılarına ama ;)

BBNET
Geri