Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen MEB, 3 saatte site istedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Herşeyden önce işten kaçan biri olmadığımı söyleyeyim de bu başlık ve mesaj yanlış anlaşılmasın...

Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen MEB, biz okul okul gezerken çözüm üretemeyen il ve ilçe MEM kendisi ile ilgili bir iş olunca nasıl da ilçe formatörü bile olmadığımız halde, ilçe bilişim teknolojileri öğretmenlerinden bakın nasıl bir görev istiyor.

Mailleri ve kurumları gizliyorum.

Fwd: İlçe Web Sayfaları- İçerik Yönetim Sistemleri HAKKINDA - Son gün 27 Şubat
Tue, 28 Feb 2012 16:21:08 +0200
QQQQQ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü <qqqqqqqqq@gmail.com>
BBBBB öğretmeni <bbbbbb@gmail.com>

Kimden: XXXXXXXXXXXXXX <XXXXXXXXX@meb.gov.tr>
Tarih: 27 Şubat 2012 13:22
Konu: İlçe Web Sayfaları- İçerik Yönetim Sistemleri HAKKINDA - Son gün 27 Şubat
Kime: xxxxxx <xxxxxxx@meb.gov.tr>, yyyyy<yyyy@meb.gov.tr>, zzzzzz<zzzz@meb.gov.tr>, nnnnn <nnnnnn@meb.gov.tr>, mmmmm<mmmmm@meb.gov.tr>, kkkkk<kkkk@meb.gov.tr>, ssssss<sssss@meb.gov.tr>

İyi çalışmalar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Web Sayfalarını 27 Şubat 2012 ye kadar Bakanlık şablonuna uygun olarak hazırlamaları gerekmesine rağmen bazı ilçelerimizin hazırlamadıkları görülmüştür, bu ilçelerimizin de biran önce sayfalarını yeni şablona göre hazırlamaları acilen gerekmektedir.
XXXX İL MEBBİS

İlçenin formatörü olmadığı için, işi yapacak bilişim teknolojileri öğretmenlerine 28 Şubatta mesai bitimine yarım saat kala bildiriliyor, il ise 27 Şubat saat 13:22'de bildirdiği görevin mesai bitimine (hadi bilemedin saat 24'e) kadar bitmesini istiyor.

Okulun işleri bitmemişken, böyle bir görevi okullarımız bile kabul etmiyor. İlçeyi yüz üstü bırakacak değiliz tabiki bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız ama telefon ve mail gelince tarihleri görünce aklıma direk bu geldi.

"Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen/çözmeyen MEB, biz okul okul gezerken çözüm üretemeyen il ve ilçe MEM kendisi ile ilgili bir iş olunca nasıl da ilçe formatörü bile olmadığımız halde, ilçe bilişim teknolojileri öğretmenlerinden 3 saatte site istiyor."

Soru: 27 Şubatın son olduğunu BBNET'te v.s. görmediniz mi?
El-cevap: Biliyorduk, şablonu da inceledik de biz ilçe formatörü değiliz ki, kafamıza göre iş yüklenelim...

Çözmek istemeyen meb diye düzeltelim daha doğru bir cümle olsun. :!:

Kısacası MEB, kendisini teknolojik ve yenilikçilik açısından ayakta tutan dalı (Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri) baltalamaktan vazgeçmedikçe adam olmaz...

eya' Alıntı:
Herşeyden önce işten kaçan biri olmadığımı söyleyeyim de bu başlık ve mesaj yanlış anlaşılmasın...

ilk önce lafa bakılır laf mı diye, sonra adama bakılır adam mı diye!

seni okuruz, dinleriz, yanlış da anlamayız yasin hocam...merak etme....

ozgurgitarim' Alıntı:
eya' Alıntı:

ilk önce lafa bakılır laf mı diye, sonra adama bakılır adam mı diye!

seni okuruz, dinleriz, yanlış da anlamayız yasin hocam...merak etme....

Estağfirullah hocam, Allah razı olsun, ancak forumda yazılan bir mesaj ne niyetle yazıldığı bilinemiyor, o sebeple yazma ihtiyacı hissettim.

Dokunmayın uleeeen yeteeeeer diye diye sonunda birini kesecez heralde...
Hani bir sözün iki versiyonu vardır
1-sabreden derviş muradına ermiş
2-sabreden derviş muradına eremeden gebermiş diye.
Doğrusu hangisi 1 mi 2 mi?

(Dokunmayın deyince uğur ışılak esti birden http://www.youtube.com/watch?v=GqNbO5KH-4w )

ben olsam yapmaya çalışır biraz s...r batırırdım öylece bırakırdım bu kadar anlıyorum derdim. işine gelirse gitsin bir web master tutsunlarda il veya ilçe memdir die ne kadar iteleyecekler görsünler.
adını vermiueceğim bir ilde il mem sitesini 15 bin tl ye yaptı web master aylıkta 500 tl güncelleme ücreti.

the_korsan' Alıntı:

(Dokunmayın deyince uğur ışılak esti birden http://www.youtube.com/watch?v=GqNbO5KH-4w )
birde yavuz atın çiftesi yaman olur vardı galiba.

the_korsan' Alıntı:

İkisi de doğru hocam...
1- Sabreden her zaman kazanır, inancı olan insan sabrının karşılığını ahirete kalsa bile alacağını bilir. Bu durumda 2 doğru olduğunda bile 1 de doğru olur bizim için.

Ama bizden başka kaybeden MEB ve ülkemiz oluyor... Biz bezdirildikçe, verimimiz gidiyor...

BBNET
Geri