Herşeyden önce işten kaçan biri olmadığımı söyleyeyim de bu başlık ve mesaj yanlış anlaşılmasın...
Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen MEB, biz okul okul gezerken çözüm üretemeyen il ve ilçe MEM kendisi ile ilgili bir iş olunca nasıl da ilçe formatörü bile olmadığımız halde, ilçe bilişim teknolojileri öğretmenlerinden bakın nasıl bir görev istiyor.
Mailleri ve kurumları gizliyorum.
İlçenin formatörü olmadığı için, işi yapacak bilişim teknolojileri öğretmenlerine 28 Şubatta mesai bitimine yarım saat kala bildiriliyor, il ise 27 Şubat saat 13:22'de bildirdiği görevin mesai bitimine (hadi bilemedin saat 24'e) kadar bitmesini istiyor.
Okulun işleri bitmemişken, böyle bir görevi okullarımız bile kabul etmiyor. İlçeyi yüz üstü bırakacak değiliz tabiki bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız ama telefon ve mail gelince tarihleri görünce aklıma direk bu geldi.
"Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen/çözmeyen MEB, biz okul okul gezerken çözüm üretemeyen il ve ilçe MEM kendisi ile ilgili bir iş olunca nasıl da ilçe formatörü bile olmadığımız halde, ilçe bilişim teknolojileri öğretmenlerinden 3 saatte site istiyor."
Soru: 27 Şubatın son olduğunu BBNET'te v.s. görmediniz mi?
El-cevap: Biliyorduk, şablonu da inceledik de biz ilçe formatörü değiliz ki, kafamıza göre iş yüklenelim...
Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen MEB, biz okul okul gezerken çözüm üretemeyen il ve ilçe MEM kendisi ile ilgili bir iş olunca nasıl da ilçe formatörü bile olmadığımız halde, ilçe bilişim teknolojileri öğretmenlerinden bakın nasıl bir görev istiyor.
Mailleri ve kurumları gizliyorum.
Fwd: İlçe Web Sayfaları- İçerik Yönetim Sistemleri HAKKINDA - Son gün 27 Şubat
Tue, 28 Feb 2012 16:21:08 +0200
QQQQQ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü <qqqqqqqqq@gmail.com>
BBBBB öğretmeni <bbbbbb@gmail.com>
Kimden: XXXXXXXXXXXXXX <XXXXXXXXX@meb.gov.tr>
Tarih: 27 Şubat 2012 13:22
Konu: İlçe Web Sayfaları- İçerik Yönetim Sistemleri HAKKINDA - Son gün 27 Şubat
Kime: xxxxxx <xxxxxxx@meb.gov.tr>, yyyyy<yyyy@meb.gov.tr>, zzzzzz<zzzz@meb.gov.tr>, nnnnn <nnnnnn@meb.gov.tr>, mmmmm<mmmmm@meb.gov.tr>, kkkkk<kkkk@meb.gov.tr>, ssssss<sssss@meb.gov.tr>
İyi çalışmalar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Web Sayfalarını 27 Şubat 2012 ye kadar Bakanlık şablonuna uygun olarak hazırlamaları gerekmesine rağmen bazı ilçelerimizin hazırlamadıkları görülmüştür, bu ilçelerimizin de biran önce sayfalarını yeni şablona göre hazırlamaları acilen gerekmektedir.
XXXX İL MEBBİS
İlçenin formatörü olmadığı için, işi yapacak bilişim teknolojileri öğretmenlerine 28 Şubatta mesai bitimine yarım saat kala bildiriliyor, il ise 27 Şubat saat 13:22'de bildirdiği görevin mesai bitimine (hadi bilemedin saat 24'e) kadar bitmesini istiyor.
Okulun işleri bitmemişken, böyle bir görevi okullarımız bile kabul etmiyor. İlçeyi yüz üstü bırakacak değiliz tabiki bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız ama telefon ve mail gelince tarihleri görünce aklıma direk bu geldi.
"Sorunlarımızı 5 senedir çözemeyen/çözmeyen MEB, biz okul okul gezerken çözüm üretemeyen il ve ilçe MEM kendisi ile ilgili bir iş olunca nasıl da ilçe formatörü bile olmadığımız halde, ilçe bilişim teknolojileri öğretmenlerinden 3 saatte site istiyor."
Soru: 27 Şubatın son olduğunu BBNET'te v.s. görmediniz mi?
El-cevap: Biliyorduk, şablonu da inceledik de biz ilçe formatörü değiliz ki, kafamıza göre iş yüklenelim...