Sorun yaşayan müdür yardımcısı yok mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
OKUL MÜDÜR YARDIMCILARININ GÖREVLERİ SIRASINDA KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR VE OLASI ÇÖZÜM YOLLARI

Saygıdeğer meslektaşım,
Bu görüşme formu Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans programı projesi olarak hazırlanan “Okul müdür yardımcılarının görevleri sırasında karşılaştıkları sorunlar ve olası çözüm yolları” konulu araştırma amacıyla hazırlanmış bir görüşme formudur.

Sizden istenen aşağıdaki faktörler açısından görevlerinizi yaparken karşılaştığınız sorunları yazmanız ve çözüm için neler yapılması gerektiğini de varsa altına yazmanızdır. Yoğun işlerinizin arasında sizin işlerinizin yapılmasını engelleyen, zorlayan, sıkıntıya sokan durumları yazmanız beklenmektedir. Varsa bunlara getirilecek çözüm yollarını da yazmanız beklenmektedir.

Bu görüşme formuyla elde edilen veriler sizin ad-soyad bilgileriniz alınmadığı için sadece bilimsel amaçlı olarak kullanılacaktır. MEB’na da çözülmesi gereken sorunlar ve uygulayıcıların buldukları çözümler şeklinde sonuçları sunulacaktır. Sistemimizin işleyişini engelleyen faktörlerin ve tıkanıklıkların aşılmasını sağlayacak olan bu araştırma ancak sizin samimi bilgiler vermenizle sağlanabilecektir.

Araştırmamıza katılıp katkıda bulunduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
Fatih BASKIN

Proje Danışmanı: Prof.Dr. M. Bahaddin ACAT

Görüşme Formu için tıklayınız. http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx ... param1=482

Re: Müdür Yardımları Sorunlar ve Çözümler Görüşme Formu

anketi cevaplayan arkadaşa teşekkür ediyorum. kendisi hakkında açıklama yapmıyorum. sadece 1 kişi yazdı şimdilik. diğer üye arkadaşların da katılmalarını ümit ediyorum.

Re: Müdür Yardımcılarının Sorunlar ve Çözümleri Anketi

müdür yardımcısı olup da sorun yaşayan yok mu acaba?

müdür yardımcılarının çoğunun "sorunlu" olduğunu biliyorum! Ama ben değilim. Yani müdür yardımcısı değilim. Sonuç olarak "sorunlu" değilim!

arkadaşlar,
uyguladığım ya da sizden doldurmanızı rica ettiğim anket yani görüşme formu, "müdür yardımcıları acaba görevlerini yaparken hangi problemleri yaşıyorlar?" düşüncesiyle hazırlanmış bir formdu. ama korkarım ki yanlış anlaşıldım. müdür yardımcılarının bugüne kadar çok fazla dertleri dinlenmemişti. biz araştırmamızda müdür yardımcılarının yaşadığı sorunları araştırıyoruz. onların dertleri nedir acaba? onlar ne gibi zorluklarla karşılaşıyorlar acaba? ve belki de aralarında diğer müdür yardımcılarının karşılaştıkları sorunları zaten kendi yöntemleriyle çözebilmiş olanlar varsa onların da çözümlerini analiz etmek istiyoruz. yaptığımız araştırma sonucunda alanda eksik kalmış olan müdür yardımcıları üzerine de bir araştırma yapılmış olacak. onları da bir dinleyen olmuş olacak.

tüm bu açılardan bakarsanız sevinirim. ve tekrar katılımlarınızı bekliyorum. aranızda vardır belki müdür yardımcısına bu formu doldurtabilir belki de.

şimdiden katılanlara teşekkür ediyorum. katılanlar da da bir ricam olsun. bir sinirle yazmadan, sorunlarınızı birer birer listelemenizdir. yoksa tam olarak sorunlar ve olası çözümler listesi hazırlayamayacağım. F. BASKIN.

sorun yaşayan müdür yardımcısı mı yok? bt öğretmenleri arasında müdür yardımcısı olan mı yok? yoksa anketime yazmak mı zahmetli? lütfen yardım. ankete katılım lütfen.

Aman arkadaşım, bizim müdür yardımcısı sizin anketi görür de "hocam şunu bi dolduruver" diye gelir yanıma.. Zira nöbet listeleri, ders programları, okul zili, giriş çıkış saatleri... görevi ne ise bize yıktığı için yani görevi ile karşılaşmadığı için görevinde bir sorunla karşılaşma durumu yaşamıyor kendisi. Bize de kolay geliyor yapıp gönderiyoruz gönlü olsun garibin.. Bizim müdür yardımcısının tek derdi rotasyon olsa gerek, çünkü gideceği yerde bi haber olduğu görevlerini yapabilecek biriyle karşılaşacağı meçhul...

folikAsit hocam tespitlerinizi müdür yardımcınızın doldurmuş olduğunu kabul edeyim o zaman. önceki yazdıklarınıza da ben de katılıyorum. dahası bazen yazı işlerinde görevli memurun bile yazı işlerini yaptığımız oluyor. hayırlısı diyelim artık.

destek lütfen. ankete katılalım ve müdür yardımcısı olarak sorunlarımızı dile getirelim.

BT öğretmenleri müdür yaRDIMCISI olamıyor dostum.gideceği okulda okutacak ders olması lazım.müdür yardımcısı olmanın şartı bu.daha öncelerde olan bi iki şanslı arkadaşımız varmı bilmem.zaten bilgisayar öğrtmenliği yeni bi branş.3 yıl şartı vardıo md yardımcılığı için.3 yıl parlak dönemimizi yaşadık dersler kalktı.şimdi ders olmadığı için möd yardımcısı da olamıyoruz

bizde 2 tane var onlardan ikiside bilgisayar profesörü mübarekler. ikiside beni çocuk gibi müdüre şikayet etti. artık bilgisayarla ilgili beceremedikleri herşeyi başkalarına soruyorlar .

ilyas33 hocam, olur ya belki bt öğretmeni vardır müd yard. olan diye yazdım. bir de olur ya müd yard ile iyi geçinen arkadaş vardır. ona anketi yaptırır diye düşündüm. çok şey mi istiyorum acaba? :)

yildiray75 hocam, sizin müd yard'ları da bi değişikmiş. kolaylıklar diliyorum.

herkese kolaylıklar diliyorum.

hocam anket çook uzun sıkıldım valla cevap yazmaktan. sorular kısa ama cevaplar destan gibi valla.

barracuda66 hocam öncelikle teşekkür ederim. diğer soruları da müsait bir zamanınızda cevaplarsanız çok sevinirim. böyle cevaplar yazılsa zaten proje tamamlanmış sayılacak ama ya sıkılıyorlar cevap yazmaktan ya da hiç yazmıyorlar. cevaplar kısa olsa bana yeterli. hepsi olmasa da yüzde 90'ı dolu olursa ancak iyi bir çalışma olacaktır benim için. teşekkür ederim.

bir arpa boyu ancak yol aldık. katılanlara teşekkür ederim. varsa başka böyle müdür yardımcılarına ulaşabileceğim forum, lütfen yazınız bana. bilgisayarbilişimde bana ekmek yok galiba.

teşekkür ederim.

BBNET
Geri