Sorun-sorun-sorun

Kodla Büyü
Slm.Okulumuzda fatih projesi kapsamında akıllı tahtalar gelecek.Tesisatı kuruyorlar şuan.Bt sınıfında da çalışma yapmışlar hafta sonu ve zaten sorunlu olan bizm kendi ağ sistemimiz ve prizlerimiz zarar görmüş ne yapılabilr?Sürekli aynı şey düzgün çalışmıyorlar.Canım çok sıkılıyor bu duruma.

Hocam ben çalışma esnasında başlarında dikildim resmen. Ona rağmen bizde de zarar gören priz ve ağ sistemleri oldu . Onarmaları konusunda uyardım.Tam istediğim gibi olmasa da ellerinden geleni yapmaya çalıştılar

bravehard2010' Alıntı:
Slm.Okulumuzda fatih projesi kapsamında akıllı tahtalar gelecek.Tesisatı kuruyorlar şuan.Bt sınıfında da çalışma yapmışlar hafta sonu ve zaten sorunlu olan bizm kendi ağ sistemimiz ve prizlerimiz zarar görmüş ne yapılabilr?Sürekli aynı şey düzgün çalışmıyorlar.Canım çok sıkılıyor bu duruma.

Etkileşimli tahtaları sadece sınıflara monte ediyorlar. Ve o servisin işi bitiyor.

Tesisatı kuruyorlardan kastınız ağ alt yapısı kuruluyor ise tabi ki prizler ve eski hatlar zarar görecek. Alt yapının tamamlanmasıyla yeni hatlar kullanılacaktır. Eski hatları sökmek zorundasınız. Eğer kamera, zil gibi başka hat varsa onları da yeni yapılan tavalara almanız gerekir.

İşin temiz olmasını istiyorsan işin başında durman gerekecek. Yok bana ne dersen sorun sorun diye üzülmeyeceksin ;)

Ağ alt yapısı kurulmuyor hocam bt sınıfı içinde sadece akıllı tahta için gerekli olan kablo yolları kuruluyor.Bu bahsettiğim sanırım elektrik lazım diye prizleri denemişler çalışmayınca bilgisayarların takılı olduğu prizleri denemişler zorlamışlar ona cnm sklmştı.Hocam haberim yoktu hafta sonu yapılan bir çalışma.Yani onlar okuldayken ben bahçede çayımı yudumlamıyordum.

bravehard2010' Alıntı:
Ağ alt yapısı kurulmuyor hocam bt sınıfı içinde sadece akıllı tahta için gerekli olan kablo yolları kuruluyor.Bu bahsettiğim sanırım elektrik lazım diye prizleri denemişler çalışmayınca bilgisayarların takılı olduğu prizleri denemişler zorlamışlar ona cnm sklmştı.Hocam haberim yoktu hafta sonu yapılan bir çalışma.Yani onlar okuldayken ben bahçede çayımı yudumlamıyordum.

Mesajları dikkatli okursan hocam hafta sonu olarak belirttiğimi görürürsün ve bugün Pazartesi.

bravehard2010' Alıntı:
bravehard2010' Alıntı:

Mesajları dikkatli okursan hocam hafta sonu olarak belirttiğimi görürürsün ve bugün Pazartesi.

Etkileşim Tahtaları kuran firma ne elektrik ne internet hiç bir tesisat yapmıyordu. Sadece tahtayı duvara monte edip gidiyordu. (Bizde böyleydi) Demek sizde değişik işlemler yapıyorlar. Birşey diyemeyeceğim..

Hocam tahtalar henüz gelmedi sadece tahtaların monte edildiği çerçeveleri ve veri kablolarının geçeceği yerler yapılıyor şuan.Bunun içinde duvarı delmek ya da veri yollarını monte etmek için bazı işlemler gerekiyor.Matkap gibi ya da onlar ne kullanıyorlarsa o tarz araş gereçler için elektrik prizi gerekiyor bunlarda bilgisayarların takılı olduğu prizleri kullanmışlar ama zorlamışlar mı artık ne yapmışlarsa zarar vermişler.
Ben mi anlatamıyorum anlamadım ilginç :idea:

BBNET
Geri