Sorun ne olabilir acaba?

Kodla Büyü

melekcevikoz

Aktif Üye
Kasanın birine elektirik gelmiyor. Güç kaynağında sorun yok. Çalışır durumda güç kaynağını bu kasada denedim olmadı. Sorun anakarttamı acaba?

güç kaynağının çalıştıgından eminseniz Anakart bozulmuş ki o gücü alamıyor. Anakart ile birlikte işlemci de yanmıs olabilir.

bu benim sınıfımdada çok sık olan bir şey, güç düğmesine yerli yersiz basan öğrenciler ve ani elektrik kesintileri soruna neden oluyor.. bir keresinde 20 pc den sadece 6 tanesine elektrik geliyordu. sonra sorun düzeldi kendiliğinden.
bu sorunlar olduğunda pc üçlü fişlerini farklı bir prize takıyorum şarteli kapatıyorum v.s. geldiğimde sorun ortadan kalkmış oluyor

hocam kasanın arkasında elektrik aç kapa düğmesi kapalı olabilir yada elektrik prizi çalışmıyor ollabili yada kabloları değiştir bunlar olabilir benim başıma gelmişti öğrenciler bazen böyle yapabiliyor

aynı sorun benim bir bilgisayarda da var. kabloları değiştirip denedim olmadı. kasaya sanki hiç elektrik gelmiyo.. artık teknik servise göndersinler. ben bişey yapamadım. yılın başından beri kendi kendi düzelirdiye bekledim olmadı :D

psu sağlamlığından eminseniz, ve sistemi tetikledikten sonra psu da, fanlarda ve ledlerde bir aktivite yoksa sorun anakarttır.

BBNET
Geri