Soruşturma Tehdidi

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, müdür yardımcısı tarafından tehdit edildim.Neymiş görevlendirmem geldikten sonra görevimi yapmazsam soruşturma açarmış vs.Pek korktuğumu söyleyemem ama bu tehditlere pabuç bırakmayıp burnumun dikine gittiğim için bakım onarım adına ne yaptıysam belgelendirmeyi düşünüyorum.Olmaz ama en kötüsüne de kendimi hazırlamak adına müfettiş falan geldiğinde.Gerek eksikler,gerek yapılanlar ve raporları görüldü diye idareye imzalatmayı düşünüyorum.Bu durumu kurul toplantısında dile getirsem olumsuz bir tepki alır mıyım ? Ya da bu durumda sizler olsanız ne yaparsınız ?

Hocam bir md yrd. olarak söylüyorum. Md. yrd. soruşturma açamaz. Bi durum olursa müdüre bildirir. O da savunma ister vs.
Tavsiyem Btr olacaksanız, yaptığınız her işi belgelendirin. İdareden 30 saatlik Btr çalışma planınızı isteyin, bir dosya hazırlayın, evraklarınızın arasına da görev tanımınızı ekleyin. Md yrd. na da bir adet verin. Gıcıklık yaparlarsa görev tanımınız hariç bi iş yapmayın.

Öncelikle müdür yardımcısı ile aranızda nasıl bir diyalog geçti bizim bilme şansımız yok ama "görevimi yapmazsam soruşturma açarım" kısmı hepimiz için geçerli. Her ne kadar hocamın dediği gibi kendisinin soruşturma açma yetkisi olmasa da görevimizi yapmadığımız zaman hakkımızda soruşturma açılması en doğal olanı. Önemli olan görevimizi yaptığımız halde birilerinin kendilerini hükümdar sanmaları.

İkinci konuya gelince mutlaka yapın. Hem görevinizle ilgili eksik evrağınız olmasın hemde mutlaka yaptığınız işi müdüre onaylatın rapor halinde. Kızma gibi bir durumda söz konusu olamaz zaten aylık ya da dönemli çalışma raporları ve yapılan işlerin imzalatılması gerekiyor.

Siz yasal yükümlülüklerinizi yerine getirdikten sonra gerisini bırakın kendisi düşünsün.

Görevimizi yaptığımız halde kendilerini hükümdar sanma durumları olduğu için zaten hocam prim vermek istemiyorum.Yoksa hatamızı kabul eder yapmamız gerekenleri yapacağımızı söyler durumu buralara taşımayız.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam biz btr olarak doğrudan müdüre karşı sorumluyuz, formatörken btr den sorumlu müdür yrd. sına karşı sorumluyduk.
BTR ile ilgili bakanlığın gönderdiği görev tanımları olan yazıya bir bakın eğer dediğim gibiyse direk gidin müdürle konuşun bir sorun varsa kendisinden duymak istediğinizi söyleyin.
Bir de hocam bu tehdit vari tavırlar müdürün kendisinde de varsa eğer ve çok ihtiyacınız da yoksa yapmayın gitsin böyle huzursuz ortamda bu işi, bu arada bize de yeni müdür atandı haftaya başlayacak eğer problemli bir tip olursa dersime girer çıkarım, yemişim btr sini 39 tahta ve idari bilg. ile ilgilenecek başka birini bulsun ki paraya ihtiyacım olduğu halde önce huzur ve sağlık gelir.

computing hocam btr görevine ptesiden itibaren başlıcaz zaten de siz istifa etmeyi mi kastediyosunuz yani dönem içinde.

30 saatlik btr çalışma planını idare vermek zorunda mı ?Şimdi onu istesem alamam da yönetmelikle dilekçe yazmak lazım fazla anlamıyorlar da bu işlerden.

siz yapın planı hocam sonra onlara gösterin bir tanesi sizde bir tanesi de onlarda kalsın. sıkıntı olursa onu gösterirsiniz görev tanımı ile birlikte.

bu dönemde md yardcısı ise ebs lidir hocam.
öncelikle farklı bir sendikaya üye ol ve okulda yaşayacağın bir problem olursa sendikanı devreye sokacağını hissettir.
Problem baştan çözülür. Çünkü onlar makam mevki ve torpil mantığıyla sendikalı oldukları için HAK karşısında her zaman geri adım atarlar.
Halk tabiri ile g t korkuları açıklarından dolayı çoktur. İşini yapan müdür yardımcısı BTR ye zaten karışmaz.

desingbote hocam teşekkür ederim cevabınız için görev tanımı dediğiniz görevlendirme yazısındaki 13 madde mi il memin her dönem verdiği?

sezginozturk hocam dediğin gibi düşünüyorum bende aynı sendikalıyız ama adamlar benimle uğraşıyor ve yaptığım hiçbir açık yanlış yok açıkları çok olmasına rağmen tehdit edebiliyorlar yok soruşturma açarız vs anlayamadım bende

niye uğraşıyor adam senle hocam. önce durumu netleştir bende. sıkıntının kökü orası. 2.si mdr yrd. uğraşıyor müdürünle sıkıntın yoksa git müdüre müdür yrd. çağırt bu adam bana böyle böyle diyor derdi nedir diye sor. istiyorsan git mdr yrd git direk ona sor. problem neymiş

hocam işi bilmedikleri için kaç kere tartıştım sonunda dediğimi hep yaptılar fakat bir gıcıklık başladı. btr görevim olmadığında benden bir şey rica ettiklerinde yapmıyorum. Çünkü beni kaç kere mağdur etmeye çalıştılar. Özü bu yani olayın.

sana yaptığı tehdidin anlamı bence şu.Sen önceden btr değilim diye dediklerimizi yapmıyodun şimdi btr olup da yapmazsan sana gösteririm demek istemiş.

Gorev ve sorumlulukların belli hocam. Ne bir eksik ne bir fazla yap. Keşke her btr bir süreliğine ilçe mem de çalışma imkanı bulsa. Bakış açısı o kadar çok değişiyor ki...

erdem175' Alıntı:
computing hocam btr görevine ptesiden itibaren başlıcaz zaten de siz istifa etmeyi mi kastediyosunuz yani dönem içinde.
pzartesi içinde nasıl başlayacaksınız hocam.daha dilekçeler gönderilmedi.anlamadım.

görevler belli hocam siz tamirci değilsiniz.hademelere işini yaptıramayanlar sizi korkutmaya çalışıyor olabilirler.Sakin ve resmi olun hiç bir şey yapamazlar.Okul mevzuatla yönetilir idarecinin şahsi istekleri ile değil.Tavsiyem taviz verirseniz gerisi gelir.Açık sözlü olun kızarlar diye konuşmazsanız kullanılmaya hazır olun.

ya arkadaşlar md yrd kim ya size soruşturma açacakmış amirin değil bir şey değil. Arkadaşlar biraz dik durun öyle durun ki müdür yrd. yerini bilsin, şu lafa bak ya sana soruşturma açarım, böyle laflar kendinize söyletmeyin.

BBNET
Geri