S saycan Site Gezgini Mesajlar 62 15 Ekim 2009 #1 Arkadaşlar bi komşuma Almanyadan Sony Vaio PCG-791M model Laptop gelmiş.Ben buna xp pro yukledim ancak sesi çıkmıyo makinanın. driver konusunda yardımcı olacak varmı acaba. sony vaio nun sitesinden aradım ancak bu model orda yok malesef (
Arkadaşlar bi komşuma Almanyadan Sony Vaio PCG-791M model Laptop gelmiş.Ben buna xp pro yukledim ancak sesi çıkmıyo makinanın. driver konusunda yardımcı olacak varmı acaba. sony vaio nun sitesinden aradım ancak bu model orda yok malesef (
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 15 Ekim 2009 #2 Xp sürücülerine ihtiyaç duyuyorsan şu paketi kullanmalısın. driver-bios-firmware-update-f106/driver-pack-autorun-haziran-2009-t29326.html
Xp sürücülerine ihtiyaç duyuyorsan şu paketi kullanmalısın. driver-bios-firmware-update-f106/driver-pack-autorun-haziran-2009-t29326.html
S saycan Site Gezgini Mesajlar 62 15 Ekim 2009 #3 Hasari hocam teşekkür ederim yardımların için. şimdi okuldayım evden indirip deniyeceğim. ımarım sorun hallolur.
Hasari hocam teşekkür ederim yardımların için. şimdi okuldayım evden indirip deniyeceğim. ımarım sorun hallolur.