Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
baranozden' Alıntı:Hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler.
bişey soracaktım daha önce bende avensis düşünmüştüm ama bunların lpg de uyumsuz olduğu söylenmişti. Lpg olarak hangi marka takılı ve performans yakıt nasıl acaba?
2012 sonunda çıkan makyajlı kasayı beğendim ama ikinci eli yok sıfırda 63.000 tloziie' Alıntı:Hayırlı olsun.. Yeni kasası benim de çok hoşuma gitmişti - tipi ,içi, motoru çok güzel. Bence bir süre bindikten sonra siz de yeni kasayı bir düşünün.
tayinci42' Alıntı:hayırlı olsun. kaç model özellikleri neler. çok güzel araba çamurluk iç kısımları keçeden sanırım bir arkadaşım almıştı bu arabadan çok hoş gerçekten. evin borcu azalsın bende 97 toyotayı satacağım artık.
kily' Alıntı:kazasız belasız paşa
önce nicki değiştir yanlız
Bu aklıma gelmemişti.AKADEMİA' Alıntı:hasari' Alıntı:Kullanıcı adını değiştirme zamanı gelmiş.![]()
Aynen..uhaha:
Mesela: Tavensis....uhaha:
baranozden' Alıntı:Hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler.
bişey soracaktım daha önce bende avensis düşünmüştüm ama bunların lpg de uyumsuz olduğu söylenmişti. Lpg olarak hangi marka takılı ve performans yakıt nasıl acaba?
Bence devam eder, ömürlük araç avensis......senjizu' Alıntı:Allah kazadan beladan korusun, bende yeni makyajlı kasayı aldım, çook memnunum. Umarım uzun yıllar sorunsuzluğu devam eder...