zaqwert' Alıntı:Allah bereket versin
şükür önemli
unutmayalım.
Doğrudur hocam . İyi verdiler.kurtay' Alıntı:Erbakan hoca %50 verdi de ne oldu, adamı darbe ile indirdiler,bu havada bu zam oranı çok iyi. Şükürsüzler mızmızlanır yine.
Enterprise' Alıntı:Nöbet başına değil bu 98tl dimi aylık. Zira bazı okullarda haftada 2 nöbet oluyor o zaman 800tl ederdi![]()
COBOL' Alıntı:Doğrudur hocam . İyi verdiler.kurtay' Alıntı:Erbakan hoca %50 verdi de ne oldu, adamı darbe ile indirdiler,bu havada bu zam oranı çok iyi. Şükürsüzler mızmızlanır yine.
$=3tl oldu.Şükür duanızı duymadık.
Neyse geç kalmadınız:mrgreen:
Bayramdan sonra kepçe ile alım zamanıdır.Buralarda olun.
Siz şükreder, biz dinleriz.
Beyler yukardaki linkte verdiğim yorum doğru olabilirmi?İhtimal vermiyorum ama, bir yanlışlığa gidivermek iyi olmaz.COBOL' Alıntı:Sözleşme metni memurlar.net te yayımlanmış.
http://www.memurlar.net/haber/532743/
Ama bir yorumcu şunu yazmış.
Bir bilen varmı? NE DERSİNİZ?
muallak değil aslında hocam... 2004 eylül aldı en son... dolayısıyla 2004 eylül den sonra atanıp almayan herkes alacak...
müdür yardımcıları da nöbet tutar bu arada.. sizin müdür yardımcınız nöbet tutmuyor diye hepsini itham altında bırakamazsınız... önceki okulumda idareciler çıkmazsa öğretmenlerin gücü öğrencileri içeriye almaya yetmiyordu... bu okulumda sakin olmasına rağmen müdür yardımcıları teneffüslerde hep gezerler...
İnşallah bu şekildedir hocam...
:+1:AKADEMİA' Alıntı:Vay bee ilk yıl için %16'dan %11'e, ikinci yıl için %14'den %7'ye düşüş.
Üstelik alınan zam oranının %10'u geçen dönem alınamayan enflasyon farkı olarak belirlenecekti ve bunun üstündeki oran da bu toplu sözleşmenin zammı olacaktı.
Yürü be EBS kim tutar seni. Gizli gizli masalarda yüzbinlerce memuru satmaya devam...
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/07 ... -isteyecek
http://www.egitimbirsen.org.tr/manset-h ... ayiz/3252/
Öğretim yılına hazırlık ödeneğicompteach06' Alıntı:Daha onceki sözlesmede eğitim ögretim ödenegi de belirleniyordu . Şu ana kadar bununla ilgili tek laf edilmiş değil.
bu yıl 950 diye dulmuştum gecen aylaratakom' Alıntı:Öğretim yılına hazırlık ödeneğicompteach06' Alıntı:Daha onceki sözlesmede eğitim ögretim ödenegi de belirleniyordu . Şu ana kadar bununla ilgili tek laf edilmiş değil.
Madde 12- (1) 657 sayılı Kanunun ek 32 nci maddesinde öngörülen öğretim yılma hazırlık ödeneği; 2016 yılında 1.000 TL, 2017 yılında 1.050 TL olarak ödenir.
20 saat diye recize ediilir sorun kalmaz.. okuluna göre 25 saatte yapsalar yeriidirmfacil' Alıntı:arkadaslar rehber ögretmenlerın zaten encok ısı tenefuslerde sız nasıl tenefuste nobet tuturacaksınız adamlar neden nobet tutmuyor ögrencılerle ılgılenmelerı ıcın
sızın (bızım) de ögretmenlere yardım etmemız ıcın o saatelerde ogretmenlerın ulasabılecegı yerde olmamız lazım sonra gorevlendırmelerın ucretı sabıt degılmı (18 saat) ne baslıkla verıcekler
arkadasın dedıgı gıbı verdıklerı oran hıcbır anlamı olmadıgını herkez bılıyordur zaten enfılasyon bu degerlerın uzerınde cıkıyor yanı ayak ustunde uyutuluyoruz yada ben o şekılde algıladım
tarafszhaber' Alıntı:20 saat diye recize ediilir sorun kalmaz.. okuluna göre 25 saatte yapsalar yeriidirmfacil' Alıntı:arkadaslar rehber ögretmenlerın zaten encok ısı tenefuslerde sız nasıl tenefuste nobet tuturacaksınız adamlar neden nobet tutmuyor ögrencılerle ılgılenmelerı ıcın
sızın (bızım) de ögretmenlere yardım etmemız ıcın o saatelerde ogretmenlerın ulasabılecegı yerde olmamız lazım sonra gorevlendırmelerın ucretı sabıt degılmı (18 saat) ne baslıkla verıcekler
arkadasın dedıgı gıbı verdıklerı oran hıcbır anlamı olmadıgını herkez bılıyordur zaten enfılasyon bu degerlerın uzerınde cıkıyor yanı ayak ustunde uyutuluyoruz yada ben o şekılde algıladım