malum okullar bu hafta kapanıyor,koordinatorluk bu haftada odeniyormu?bazı kurumlarda odenirken bazılarında odenmiyor var mı dayanağı?
Fatih hocam, yazıyı idarenize gösterin. Yönetmeliğe göre işletmelerde beceri eğitimi, eğitim öğretimin ilk günü başlar, son günü sona erer. Dolayısıyla geçen haftadan öğrencinin ilişiğini kesmek yanlıştı, MEB bu hatasından döndü.mfacil' Alıntı:yakup hocam bızdede bugune kadar o sekılde ıdı yalnız bugun ögrencılerın cogunlugunun ılışkısı kesılmıs o nedenle odenmeyecek dendı
http://mtegm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2016_11/25095321_koordinatorluk.pdf
sınavın olduğu gün koordinatörlük ücreti ödenmeyecek, diğer iki günün ücreti ödenecek, sınav günü ise 5 saat sınav ücreti ödenecekyasar50' Alıntı:Hocalarım şimdi son hafta koordinatörlük ücreti ödenecek peki beceri sınavı için 5 saat ek ders yazılacak mı gene
atakom' Alıntı:sınavın olduğu gün koordinatörlük ücreti ödenmeyecek, diğer iki günün ücreti ödenecek, sınav günü ise 5 saat sınav ücreti ödenecekyasar50' Alıntı:Hocalarım şimdi son hafta koordinatörlük ücreti ödenecek peki beceri sınavı için 5 saat ek ders yazılacak mı gene
5 saat sınav ücreti alacak aynı zamanda koordinatörlüğünüz kaç saatse onu da alacaksınız.yasar50' Alıntı:atakom' Alıntı:sınavın olduğu gün koordinatörlük ücreti ödenmeyecek, diğer iki günün ücreti ödenecek, sınav günü ise 5 saat sınav ücreti ödenecekyasar50' Alıntı:Hocalarım şimdi son hafta koordinatörlük ücreti ödenecek peki beceri sınavı için 5 saat ek ders yazılacak mı gene
Öğrenciler Çarşamba Perşembe Cuma günü işletmeye gidiyor. Benim koordinatörlük günüm Perşembe sınavı pazartesi yaptım bu durumda ne olacak hem koordinatörlük hemde sınav ücreti alacak mıyım?
Yukarıda verilen linkteki, memurlar netteki yazıyı mı Ayşe hanım yazmış?Ben o yazıyı yazan bir kişinin böyle bir cevap verdiğine mantıken inanamıyorum Eğer öyleyse vay halimize!aloss' Alıntı:Arkadaşlar ben bir okulda idarecilik görevi yapıyorum. Konuyla ilgili yaklaşık bir haftadır ödenir ödenmez tartışmasına girdiğimiz öğretmenlerle birlikte dün okul adına yazıyı çıkartan bakanlıktan Ayşe Hanım ile görüştüm. Telefonun hoparlörünü de açarak herkesin dinlemesini istedim ve soruyu sordum. Ayşe hanım gayet kibar ve nazik bir dille kesinlikle bu hafta ödeme yapılmayacağını, zaten öğrencilerin normal şartlarda geçen hafta koordinatörlük görevi bittiği için böyle bir ödeme yapılırsa daha sonra zimmet çıkacağını söylemiştir. BİLGİLERİNİZE.
Ben sadece isim benzerligi diye düşünmüştüm.aloss' Alıntı:hocam yazının sağ altına bakarsanız ismini orada görürsünüz.