Sompo Japon Sigortayı Nasıl Bilirsiniz?

Kodla Büyü

simleso

Aktif Üye
Arkadaşlar Axa ve Groupama sigorta şirketleri aracımın kaskosunu yapmak için 1100 TL nin üzerinde fiyat verirken aynı teminatlarda Sompo Japon Sigorta 600 fiyat verdi.

Bu sigorta şirketine kasko yaptıran, bilen duyan var mı?

Türkiye piyasasına gireli çok olmadı. O yüzden fiyatları uygun.. Ya Türk ya Japon, Avrupalı olmasın da..

Bizde 2002 passat var bu kasko firması ucuz oldugundan babam gitmiş buraya yaptırmış.geçenlerde küçük bi kaza geçirdik.hemen ilgilenildi fakat bazı anlaşmalı sanayideki esnaflar yüzünden sıkıntı çektik.müşteri hizmetlerini arayıpta konusunca ertesı gun exper geldi.sağolsunlar bizzat ilgilendiler. Biz gayet memnun kaldık. YOZGAT için böyle başka bölge experlerini bilemem

Eskiden Fiba Sigorta vardı, Sampo Japan, Fiba Sigortayı alarak Türkiye'ye giriş yaptı. Bu firmaya kasko yaptırdım ve hiçbir sorun yaşamadım.

ben yaptırdım acente sorumlusu arkadaşım sorun olurmu diye sordum bana tek problemin şu olabileceğini söyledi.
allah göstermesin aracın pert olması durumunda axa vb. sigorta firmaları araç bedelini 15 günde öder bu firma ise 30 günde ödeyebilir dedi ve diğer firmalar kadar iyi olduğunu söyledi.

iyi bilirim. aracını perte çıktı. yaklaşık 40 gün sonra kasko değerini tam olarak aldım. ayrıca tamir mi olsun petr mi diye sordular. kavacikta merkez. selamet bey var kibar ve ilgili bi insan. 40 gün bana biraz uzun geldi sık sık aradım. bunu da belirtmeliyim.

bende 3 gün önce bu kaskoyu yaptırdım. fiyat: 608 TL hasar koruma ve 7/24 yol yardımı da dahil. 2011 focus 1.6 tdci yaş 28 ve kaskoda 3. yılım(fiyatın belirleyicisi olduğundan bu bilgiler işinize yarayabilir.)
diğer kasko şirketlerinden en ucuz vereni 950 TL dedi. bu arada Sompo Japonyanın en büyük 3 firmasından birisi :) sadece anlaşmalı olduğu servisler biraz cılız kalmış bana göre.

BBNET
Geri