S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 17 Ocak 2013 #61 bende doldurdummmmm inşallah dediklerimiz dikkate alınır.
**melike** Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,066 21 Ocak 2013 #63 gokhan_keskin55' Alıntı: ben de doldurdum, her soruya önce norm kadro sorunumuzu çözün sonra dersleri zorunlu hale getirin yazdım Genişletmek için tıkla ... süpersiniz hocam
gokhan_keskin55' Alıntı: ben de doldurdum, her soruya önce norm kadro sorunumuzu çözün sonra dersleri zorunlu hale getirin yazdım Genişletmek için tıkla ... süpersiniz hocam
"Ayşen" Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 21 Ocak 2013 #67 hadi bakalım az laf çok iş doldurmamızı istiyolarsa dolduralım
vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 691 21 Ocak 2013 #69 Bahaneye bak. Adamları sallamıyoruz ya beyefendilerin gücüne gitmiştir.Niyetleri sorunu çözmek olmadığı için nereden açık bulsak diye uğraşıyorlar
Bahaneye bak. Adamları sallamıyoruz ya beyefendilerin gücüne gitmiştir.Niyetleri sorunu çözmek olmadığı için nereden açık bulsak diye uğraşıyorlar