sohbette bize taş var, hadi herkes ankete

Kodla Büyü
backir' Alıntı:
Ankette TC kimlik, Okul Sor... Sonra doldurmamızı bekle birde görüş istiyor. Nerde Gizlilik
Sanki tüm türkiye o linke girecekte BT öğretmeni olmayan adamda dolduracak korkuları bu sanırım...

300 kişi dedi bu bile fazla bence :) İstatik okumuşlarsa yeterli bi sayı

tc kimlik zorunluluğunu kaldıracaklarını söylediler az önce.

Bizi mi deniyorlar yoksa fişlemek mi amaçları.. amaçları anketse görüşleri etkileyecek bilgiler istemek neden? TC no isteyen anket mi olur.. Nasıl bir akademik cehaletin ürünü bu anket..

dolduralım arkadaşlar fişleseler ne olacak zaten branş olarak fişlenmiş haldeyiz:))

Herkes kendini düşünüyor asıl akademik çalışmlarında bizi deney olarak kullanıyorlar. Görüş bildirmek için ankete ihtiyaç mı var allah aşkına....
Problemleri de anketle, sohbetle çözmeye çalışırsak bi 5 yıl daha böle gider...

arkdaşlar ben doldurup gönderdim TCyi de yazdım umrumda değil fişlenmek ama ankette TC nin istenmesini doğru bulmuyorum.

bunu geçen programda sormuşlardı, herhangi bir çalışma olduğu zaman sizlere ulaşmak isteyebiliriz o yüzden TC kimlik numaralarınızı istedik şeklinde.

ağlama duvarı olarak gördüğüm bu sitede devamlı ağlayanlar mağlesef anketi doldurmamak için yok tc istiyolar yok şunu istiyolar diye sızlanıyolar. doldurmayacaksanda doldurmayı düşünenlere engel olma!!!

uzun uzun kompozisyon yazdırılan anket mi olurmuş. TC, okul sorulan bir de. TC ve okul yazmadan dolduruyorum. bu bilgileri yazarsam, verdiğim cevaplardan sonra akıbetim kötü olabilir:)

saçma bir anket, soruya bak;
"Sizce BT Öğretmenlerinin "görev tanımları ve alanları" nasıl olmalıdır? * "

ulen sen matematik öğretmeninin, türkçe öğretmeninin görev ve sorumluluklarını sorgulayabiliyor musun, diğer öğretmenlerin ne görevi, sorumluluğu varsa benimki de aynı. Bana vazifem olmayan işyükü bindirmeye yönelik tuzak sorular. Onlar da öğretmen ben de öğretmenim, bi farkımız yok ki. Her soruya verilecek en güzel cevap sadece dersimizi zorunlu yapın yeter.

acer50' Alıntı:
saçma bir anket, soruya bak;
"Sizce BT Öğretmenlerinin "görev tanımları ve alanları" nasıl olmalıdır? * "

ulen sen matematik öğretmeninin, türkçe öğretmeninin görev ve sorumluluklarını sorgulayabiliyor musun, diğer öğretmenlerin ne görevi, sorumluluğu varsa benimki de aynı. Bana vazifem olmayan işyükü bindirmeye yönelik tuzak sorular. Onlar da öğretmen ben de öğretmenim, bi farkımız yok ki. Her soruya verilecek en güzel cevap sadece dersimizi zorunlu yapın yeter.

bende bütün bilgilerimi hatta orada istenenden fazlasını yazdım, birileri belki okur diye,
fikrinize de katılıyorum, o soruya benzer bir cevap verdim bende, dediğiniz gibi tuzak bir soru değil ama hangi işlere razısınız itiraf edin gibi bir anlam çıkarmıştım ben :verymad:

cevaplarım hemen hemen şu şekilde;

Diğer öğretmenlerin ne görevi, sorumluluğu varsa benimki de aynı. Bana vazifem olmayan işyükü bindirmeye yönelik işler olmamalı. Onlar da öğretmen ben de öğretmenim, bir farkımız yok ki. Sadece dersimizi zorunlu olsun yeter.

Derslerin seçmeli halden çıkartılıp zorunlu ders haline gelmedikten sonra ve özellikle norm kadro sorunumuz çözülmediği sürece herhangi bir hizmetiçi eğitime gerek yoktur.Bu sorunlardan dolayı kendimi eğitim öğretime konsatre edemiyorum.

Derslerin seçmeli halden çıkartılıp zorunlu ders haline gelmedikten sonra ve özellikle norm kadro sorunumuz çözülmediği sürece bu tür anket ve programların bizleri geliştirmediğinin bilinmesi lazım. Koyun can derdinde kasap et. Bizi eğitime konsantre etmek istiyorsanız, gelişmemizi istiyorsanız, norm ve ders olayını çözün, arkası bizler tarafından getirilecektir, buna emin olabilirsiniz.

seasun' Alıntı:
ağlama duvarı olarak gördüğüm bu sitede devamlı ağlayanlar mağlesef anketi doldurmamak için yok tc istiyolar yok şunu istiyolar diye sızlanıyolar. doldurmayacaksanda doldurmayı düşünenlere engel olma!!!
Hocam ankete sitem edenlerden biri de bendim:) Kimseye yazmayın, doldurmayın demeye hakkımız yok elbet ama düşüncemizi belirtmemize engel olmayın lütfen.. Böyle bir anket olmaz, olamaz.. Üniversitede hocalarımız, porfesörlerimiz güvenilirliği geçerliği olan soru hazılarlamayla ilgili onca şey anlatırlar ama yaptıkları vize-final sınavları çoğu zaman ne güvenilirdir ne de geçerli.. Millet olarak sıkıntımız bu aslında, hiç bir işi yapılması gerektiği gibi yapmayız sadece ahkam keseriz.. Ben sadece anketi eleştirdim daha da ağır eleştiririm gerekirse.. Buna rağmen birkaç gün önce doldurmaya çalıştım ki yarım kalmıştı, uygun zamanda doldurmayı zaten düşünüyorum..

seasun' Alıntı:

Arkadaş sende fikirlerini ve yorumlarını paylaşan arkadaşlar üzerinde bilimsel bir anket mi yaptında bu kanıya vardın. Yoksa haybeden atanlardan mısın!!!
Mesela ben yada başkası ne zaman dersim yok diye sızlandık yada BTR için üçte mi çıkacam beşte mi çıkacam muhabbeti yaptık vs...

Bırakta insanlar fikirlerini beyan etsinler...

ben doldurdum, ayrıca doldursak ne olur değip boşverenleri anlamış değilim. doldurdunda elinmi yoruldu, 5 dk bile sürmüyor ayrıyetten tc değil adımızı soyadımızı bile sorsalar ne olurki, batacağımız kadar batmışız zaten daha neyini fişleyecekler, artık bu bahanelerin arkasına kimse saklanmasın her ne olursa olsun herkes taşın altına elini soksun artık, %0,0001 bile umut olsa haklarımızı aramaktan vazgeçmememiz lazım.

Mesleğin ile alakalı herhangi bir eyleme katılmışsan, haklarını yasal yoldan aramışsan, bence en önemlisi birey anlamında farkındalık yaratabiliyorsan, okulda dersin az olsa bile öğretmen olduğunu unutturmuyorsan (örn. bir sürü bt yarışması var, katılman senin elinde), öğretmenlerine teknoloji liderliği yapıyorsan, idare ile iletişimde de ince çizgiyi ayarlayabiliyorsan zaten umuda ihtiyacın olmaz....

Bu anketinde ne kadar çözüm olabileceğini uzaktan görebilirsin. Tabi bu bence....

kaç haftaddır soru veya görüş için mail veya telefonla canlı yayına bağlanmaya çalışıyorum. ama bağlayan yok. demek benim görüşlerim önemli değil onlar için....

ben de doldurdum, her soruya önce norm kadro sorunumuzu çözün sonra dersleri zorunlu hale getirin yazdım :D

Doldurduk bakalım
Anketin geçerliliğinin önemi google.docsla yapılmasından belli
biz her istediklerini yapıyoruz da
senelerdir bizi dikkate aldıkları yok.

bende doldurudum baya da bi zamanımı aldı umaraım gerçekten okurlar, aslınd azaten bildikleri şeyleri yazdım bunları bilmediklerini sanmıyorum ama bi umut işte. Lütfen sizlerde doldurun hiç olmazsa ne kadar katılım olduğunu görsünler.buna bile kayıtsız kaldılar demesinler.

BBNET
Geri