sohbette bize taş var, hadi herkes ankete

Kodla Büyü

**melike**

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dolduralım artık şunu
niye norm sorunu vs var da bu kadar az kişi doldurdu diyolar
?

insanda şevk mi bıraktılar.
sen herkesi diken üzerinde tut. ondan sonra form doldurttur. sanki birşey olacak.

Evet arkadaşlar burda yakınıp durmak yerine dolduralım şu anketi. Elimize geçen fırsatları değerlendirelim lütfen. Bişey olup olmamayacağını göreceğiz ama biz üzerimize düşeni yapalım.Biz doldurduk siz yapmadınız deme hakkımız olur.

üşenmeden doldurun arkadaşlar bugün benimde sıkıntık yok ama zamanla bu sıkıntı hepimizin olacak. ben rahatım diye düşünmeyin.ilgilenin biraz geleceğinizle

hocam zurnanın son deliği bu program kendilerini tatmin ediyorlar bundan hiç bir nane çıkmaz

i.d.' Alıntı:
hocam zurnanın son deliği bu program kendilerini tatmin ediyorlar bundan hiç bir nane çıkmaz
çıkmasa da suçu bize atmasınlar diyorum
o kadar anket koyduk onu bile doldurmadınız demesin adamlar
diyorum ben.

i.d.' Alıntı:
katılmıyorum hocam sana. bizim sorunlarımız 2006 yılında başladı. tam 6 sene hiçbirşey yapılmadı. bu program bile sorunun farkındalığını gösterir. bir günde düzelme olmaz ama ben önümüzdeki 3 yıl içinde sorunun çözüleceğini düşünüyorum

sıkıntıları bilmiyorlarmış gibi hareket etmeleri beni sinir ediyor.
Kafaları kumda bunların

Anketin bizim sorunlarımızı çözeceğini mi sanıyorsunuz? Bu anket sadece anketi yayınlayan insanların akademik yükselme için hazırladığı çalışma. Anketi doldurun herkes doldursun nasıl olsa hiçbir şey olmayacak, sadece orada boşboş konuşanların ekmeğine yağ süreceksiniz. 2-3 yıl sonra o insanlar daha yüksek yerlere gelerek bu sorunları katlayarak artıracaklar. Haydi doluşun anketleri doldurun. Eylem yapalım deyince 50 kişi gelir, buraya bakınca 10.000 kişi aslan kesilir, heyt beee.

TC kimliğe neden takılıyosunuz diyenler, benim tc kimliğimle 4 tane hat açılmış adıma. 3ü faturasız 1i faturalı, savcılık mahkeme dolaşmak istemiyorum artık kimseye de vermiyorum. Madem çalıştay var herkes davet edilir, giden gider. Ne bu tc gir de belki seni çağırırız ayakları.

Anket doldurmadınız çekin o zaman mı?
Ya böyle iş mi olur millet norm fazlası diye başka okula gönderiliyor orada da norm fazlası oluyor. Bilmiyorlar mı? Sorunları bilmiyorlar mı?
Herşeyi biliyorlar anket neden doldurulmuyormuş geçelim bunları.

Hangi form hocam, geçen hafta izleyemedim de. 2 hafta önce bir anket vardı onu doldurmuştum da yeni bir form varsa haberim yok

arkadaslar ben lisedeyim, saatlerim pek uymuyor, ne anketi, link olan varsa verebilir mi?

Anketteki sorular bence şöyle olmalıydı
Sizce Esed düşer mi?
Snider gelir mi?
Belhanda nasıl olur?
Birand i nasıl bilirdiniz?
Feda yılında Bjk yi başarılı buluyor musunuz?

Daha ilgi çekici olur daha fazla kisi doldururdu. :)

yagmurumsu82' Alıntı:
protesto ediyorum sohbeti hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum

hocam böyle tavşan dağa küsmüş haberi olmamış oluyor, varlığımızdan haberleri olmalı bi şekilde. uyuyan branşımızla ne eylem de ses geitiryoruz ne bu tür yayınlarda. bir bağlanıp sorunlarımızı dile getirseniz, iki mail atıp sohbetin izlediğinizi bunların çokverimli olacağını ancak ders olmazsa bi işe yaramayacağını söyleseniz zehirlenirmisiniz.

yine taş bizim kafamız geliyor işte, arkadaşında dediği gibi çekin o zaman derler , evet anketi doldurunca bişey değişmeyecek ama , sayımızdan ve varlığımızdan en azından kendimiz haberdar olacağız.

TC kısmına 000000000000 vs 0000000000001 şeklinde sallasak süper olur. Neden fişleme neden TC.

Ankette TC kimlik, Okul Sor... Sonra doldurmamızı bekle birde görüş istiyor. Nerde Gizlilik
Sanki tüm türkiye o linke girecekte BT öğretmeni olmayan adamda dolduracak korkuları bu sanırım...

300 kişi dedi bu bile fazla bence :) İstatik okumuşlarsa yeterli bi sayı

BBNET
Geri