sohbeti izliyor muyuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umus1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ya ses geliyor mu size ? Bende ses yok ..Bilgisayara baktım herşey yerli yerinde .

ben evden izliyorum hocam herhangi bir sıkıntı yok(bu arada evden izlememin nedeni okulda programı izleyecek bilgisayar bulamadığım işçindir. sınıfımda dağıtıldı b sene)

ben de izliyorum bize gelen eğitici formatör arkadaş hocam izlemeseniz bile açık kalsın programın izlenip izlenmediği kontrol ediliyor demişti

artık çok sıkıcı gelmeye başladı bende kapattım sunucu çok yavaş konuşuyor uykumu getirdi

adam taramalı tüfek gibi konuşuoyr ya. Bi de acaba ordakiler anlıyor mu anlattıklarını ciddi şüphelerim var :mrgreen:

bote09' Alıntı:
kadın keşke biraz canlı konuşsa :(
hakikaten o kadının öğrencisi olmak hiiiç istemezdim, insan dinleyemez onu uyur yahu. Cümle ne zaman bitecek diye meraklanıyor insan :shock:

ben de açtım ama izlemedim sonr anda bişi dikkatimi çekti bu bilişim öğretmeni robotlama programında görev alamaz dedi konu neydi anlamadı

Arkadaşlar çözüm bizde imiş. sizlere göndereceğim açık uçlu anketi doldurup bana iletebilirseniz, biz şu kadar kişi ile şu kadar görüş aldık ve BÖTE öğretmenleri bunu istiyor diyebileceğiz. Biz ne istiyoruzun cevabını bilimsel dille verebilmek adına mail adreslerinizi bana mesaj atabilirseniz mailinize anketi göndereceğim. Saygılarımla...

atomu parçalamayı mı anlatıyolar :) ben başlarda bi açtım sonra hadi beee o kadar da değil dedim bi dahada açmadım şimdi açıp izleyen arkdaşlarımı şaşkınlıkla okuyorum burdan :puhaha:

BBNET
Geri