n_ilkay' Alıntı:aynen benimde öyleyusufziya41' Alıntı:Bende de win 7 kurulu programı çalıştırmaya kalktığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.
![]()
hocam açıklamalarda var,bbozkurt' Alıntı:n_ilkay' Alıntı:aynen benimde öyleyusufziya41' Alıntı:Bende de win 7 kurulu programı çalıştırmaya kalktığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.
![]()
bende de :?
sizin öğretmen olduğunuza inanmıyorum,light' Alıntı:Siyah bi ekran başka bişey yok bi bo.a yaramaz bu
celikumit' Alıntı:evet arkadaşlar aslında daha önce yayınlamıştım ama hem başlık kalkmış
hemde eksikler vardı. fotoğrafın boyutu konusunda
gördümki bu konuda birçok arkadaşın arayısışı var tamamlayım dedim.
Program tamamen e-okul fotoğraf çekimi için tasarlanmıştır.
fotoğraf boyutu ve büyüklüğü ayarlanabiliyor(en boy ve MB olarak)
sınıf fotoğraflarını seri bir şekilde çekebilirsiniz
örneğin 5a sınıfının fotoğrafını çekerken ön ad kısmına 5a yazın bırakın
otomatik sıra numarası vererek kaydeder
ayrıca resim formatı dönüştürmede eklendi
kısaca ek başka bir programa ihtiyaç duymadan hepsi tek programda
Soru,problem ve önerileriniz olursa bildirirseniz yardımcı olurum arkadaşlar
Windows vista ve 7 de kurarken yönetici olarak kurmanız gerekmektedir.
![]()
E-okul fotoğraf programı indirmek için tıklayın
teşekkürler hocam bana çok önemli birşeyi öğrettintayinci' Alıntı:http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/
desteğinizden ötürü teşekkürler,gules84' Alıntı:Hocam 2 kişinin karşıt görüş bildirmesi mi şevkinizi kıracak,
Herkes herşeyi söyler
Zamanın birinde bir resim yapılmış,Eksik yerleri işaretleyin denilmiş,tabloda boş yer kalmamış,
eksikleri düzeltin denmiş.Kimse fırça oynatmamış.
Devam edin hocam...
hakikaten ne hale düştük,light' Alıntı:Vay arkadaş iyi yorum yapana şap şup, işine gelmeyen yorumlara veryansın ediyolar ne hale düştük artık yaa![]()
hocam smart screnn bilinmeyen yayımcı (daha şirket olmadımsumunu' Alıntı:win 8 engelliyor kurulumunu. Bi bakarsanız hocam