Smart TV ye İnternet Bağlama (Çözüldü)

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
evde wireles ile komşunun internetine bağlanıyorum. televizyonda da wi-fi var fakat interneti çekmiyor. şimdi ben bağlandığım bilgisayardan televiztona kablosuz bağlantı paylaştırabillir miyim acaba. hatta laptopumda çekmediği için 5 metrelik usb uzatmasıyla ayrı bir wireles ile bağlanıyorum. bilmem anlatabildim mi.

Re: Smart TV ye İnternet Bağlama

ismini hatırlayamadım şimdi ama bir program sayesinde kendi pcnizi kablosuz dağıtıcı olarak kullanabilirsin.

hocam walla öyle bir şey varsa süper olur ben bir aratayım ama sizde hatırlarsanız lütfen yazın

Ayrı bir Wireless modülü var ise yani USB şeklinde bundan komşunuzun internetine girin, notebook'un normal kablosuz bağlantısını ile de bilgisayarlar arası kablosuz ağ kurun ya da ethernet kablosuz ile notebook'u TV'ye bağlayın. (Ad-Hoc, iki PC arasında kablosuz bağlantı.) Sonra bu bağlantıları Ağ ve Paylaşım Merkezinde köprüleyin.

xodeda' Alıntı:
http://www.wifihotspotcreator.com/index.html

şunu bir deneyeyim bakalım...
hocam ben baktım ama bişey analamadım biraz yardımcı olurmusunuz

bu programı bende çalıştıramadım ama windows 7 nin kendi özelliği var onu denedim ağı oluşturdum televizyondan yada telefondan ağı görüyor ama bağlanmak istediğimde bir türlü bağlanamıyorum. bu işi daha önce yapmış biri yok mu acaba.
aşağıdaki linkte anlatılmış isteyen bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_53894713/tm.htm

sabaha kontrol edicem bakalım cevap gelecek mi. iyi geceler herkese.

Kablosuz şifreleme ile ilgili bir sorun olabilir mi? Örneği bazı telefonlar WPA2'yi desteklemiyordu. Şifresiz veya WEP şifreleme ile deneyin bir de.. Ağı görüyorsa ya şifrelemede sorun var ya da modem IP vermiyor, elle belirlemeniz gerekebilir.

BBNET
Geri