N ntmatilda Aktif Üye Mesajlar 138 17 Ocak 2010 #1 SLR fotoğraf makinesinden çektiğim resimleri bilgisayarıma ayarlarıyla (diyafram, enstantane vs) birlikte aktarmak istiyorum, bunu hangi programlarla nasıl yapabilirim?
SLR fotoğraf makinesinden çektiğim resimleri bilgisayarıma ayarlarıyla (diyafram, enstantane vs) birlikte aktarmak istiyorum, bunu hangi programlarla nasıl yapabilirim?
psia Aktif Üye Mesajlar 119 17 Ocak 2010 #2 exif bilgileri zaten beraber taşınır. özellikler de gelişmiş seçenekleri deneyin. Anladığım kadarıyla cevaplamaya çalıştım.
exif bilgileri zaten beraber taşınır. özellikler de gelişmiş seçenekleri deneyin. Anladığım kadarıyla cevaplamaya çalıştım.
N ntmatilda Aktif Üye Mesajlar 138 17 Ocak 2010 #3 exif bilgilerini fotoğrafla breaber aynı ekranda görmenin bir yolu varmı? Çerçeve ekleyebiliyormuşsunuz galiba, nasıl yapılıyor bu acaba?
exif bilgilerini fotoğrafla breaber aynı ekranda görmenin bir yolu varmı? Çerçeve ekleyebiliyormuşsunuz galiba, nasıl yapılıyor bu acaba?
.Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,128 17 Ocak 2010 #4 buyrun hocam exif reader Ekli dosyalar exifr300_e.zip exifr300_e.zip 353.9 KB · Görüntüleme: 40