Teşekkürler hocam. Octavia güzel araba ancak ülkemiz şartlarında benzinli araba biraz üzüyor. O yüzden özellikle tdi arıyorum.azizerkut' Alıntı:Octavia verelim benzinli ama
Bir arkadaşımda var. 1.5 motor 182 beygir 4x4. Birçok kez kullandım. Araba harika ancak ortalama 12 lt benzin bana göre değil. Teşekkürler.haluk24' Alıntı:kuga verim hocam![]()
tam bir tiryaki desene.sasotu' Alıntı:Bir arkadaşımda var. 1.5 motor 182 beygir 4x4. Birçok kez kullandım. Araba harika ancak ortalama 12 lt benzin bana göre değil. Teşekkürler.haluk24' Alıntı:kuga verim hocam![]()
Dizel üzmüyor mu hocam?sasotu' Alıntı:Teşekkürler hocam. Octavia güzel araba ancak ülkemiz şartlarında benzinli araba biraz üzüyor. O yüzden özellikle tdi arıyorum.azizerkut' Alıntı:Octavia verelim benzinli ama
Haklısınız hocam. Tabiki ülkemizde yakıt çok pahalı. Lakin aradığım aracın ortalama tüketimi 4.5-5 lt arasında olduğu için tercih ediyorum.aekoydemir' Alıntı:Dizel üzmüyor mu hocam?sasotu' Alıntı:Teşekkürler hocam. Octavia güzel araba ancak ülkemiz şartlarında benzinli araba biraz üzüyor. O yüzden özellikle tdi arıyorum.azizerkut' Alıntı:Octavia verelim benzinli amaHem dizel hem benzin uçtu gitti şu anda.
Octavianın detayı ve fiyatı nasılazizerkut' Alıntı:Octavia verelim benzinli ama
mehmet açıkgöz' Alıntı:1.6 tdi skoda yeti 2012 Ambition Grenline 56 000 km de tüm bakımları yapılmış ilk gün temizliğinde içinde sigara dahi içilmemiş 05325046277 arayabilitsiniz boş model Active Grenline ile karıştırmayalım 58000 tl
sasotu' Alıntı:mehmet açıkgöz' Alıntı:1.6 tdi skoda yeti 2012 Ambition Grenline 56 000 km de tüm bakımları yapılmış ilk gün temizliğinde içinde sigara dahi içilmemiş 05325046277 arayabilitsiniz boş model Active Grenline ile karıştırmayalım 58000 tl
Dediğiniz aractan 48 bin kilometrede aldım hocam teşekkür ederim.
Kusura bakmayın mesajı geç fark ettim. Aracı 48 binde 56 bin liraya aldım. 2012 Ambition Greenline. Hız sabitleyici olan modelinden.lonely2134' Alıntı:sasotu' Alıntı:mehmet açıkgöz' Alıntı:1.6 tdi skoda yeti 2012 Ambition Grenline 56 000 km de tüm bakımları yapılmış ilk gün temizliğinde içinde sigara dahi içilmemiş 05325046277 arayabilitsiniz boş model Active Grenline ile karıştırmayalım 58000 tl
Hangi aracı ne kadara aldınız hocam sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısınız?
Allah(c.c) sağlıkla binmeyin nasip etsin hocam hayırlı sürüşler dilerim.sasotu' Alıntı:Kusura bakmayın mesajı geç fark ettim. Aracı 48 binde 56 bin liraya aldım. 2012 Ambition Greenline. Hız sabitleyici olan modelinden.lonely2134' Alıntı:sasotu' Alıntı:mehmet açıkgöz' Alıntı:1.6 tdi skoda yeti 2012 Ambition Grenline 56 000 km de tüm bakımları yapılmış ilk gün temizliğinde içinde sigara dahi içilmemiş 05325046277 arayabilitsiniz boş model Active Grenline ile karıştırmayalım 58000 tl
Hangi aracı ne kadara aldınız hocam sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısınız?
lamehmet açıkgöz' Alıntı:1.6 tdi skoda yeti 2012 Ambition Grenline 56 000 km de tüm bakımları yapılmış ilk gün temizliğinde içinde sigara dahi içilmemiş 05325046277 arayabilitsiniz boş model Active Grenline ile karıştırmayalım 58000 tl