skoda octavia yı nasıl bilirsiniz.

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
arkadaslar 2013-2014 skoda octavia hakkında bilgisi olan kullanan varmı.. fiyat performans acısından iyi bir araç gibi. vw nin alması ile motor ve vit4es takımı jetta golf ile aynı. 1.6 tdi dsg 7 vites... jetta ile arasında 10 bin tl fiyat farkı var. özellik bakımındanda octavia daha iyi. jettayı aynı donanmım seviyesine cekersek. fiyat farkı 15 bine yaklasıyor.

sizce octaviamı jettamı...
http://www.skoda.com.tr/new/skoda-octav ... t-2014.asp

https://binekarac.vw.com.tr/fiyat-jetta.aspx

yada baska tavsiyesi olanlar.

motor ve vites vw le aynı..arac jetta ile passat arası bir arac. işçilik kalitesi jettadan iyi passattan kotu..

fiyat olarak passat la kıyaslanamaz da jettadan 10 15 bin daha ucuz

alırken volkswagen satarken skoda....

bunun haricinde uzun yıllar binerim dersen mantıklı.

bağajı çok geniş ancak bağaj kapağının komple açılması dezavantaj. kışın açıldığında içerisi ani soğuma yazın ise ani ısınma yapar. küçük çocuk varsa araçta hasta olur :)

Hacker' Alıntı:

bağajı çok geniş ancak bağaj kapağının komple açılması dezavantaj. kışın açıldığında içerisi ani soğuma yazın ise ani ısınma yapar. küçük çocuk varsa araçta hasta olur :)

alırken skoda satarken volkswagen diecektin herhalde:D

cocuk içindeyken bagajı acmassak sorun olmaz onun dısında varmı kronik sorunu falan..

1 ay önce dizel-otomatiğini aldım. çok para verdim ama değer doğrusu. yakıt konusunda emsallerinin en iyisi.

Hacker' Alıntı:

bagaj o kapak sayesinde o kadar geniş ama hocam.

O bagaj içeriye açılan model Combi modeli olarak anladım ben resimlerde ama.
Sedan modelinde böyle bir içeri açılma sorunu yok herhalde.

Motor Wolsvagen motoru diye biliyorum bende.

Gidip sürüş yapmak lazım.

Passat ile sürüş yapmıştım.
Harika idi. İkisini kıyaslamak için ikisinde de sürüş yapıp değerlendirmek gerekir bence.

Fiyat konusu ise tercih meselesi

theghost83' Alıntı:
alırken skoda satarken volkswagen diecektin herhalde:D

cocuk içindeyken bagajı acmassak sorun olmaz onun dısında varmı kronik sorunu falan..

hayır hocam alırken volswagen diye satıyorlar. bütün bayiler vv motoru var vv parçası kullanılıyor diye satıyor.

ikinci ele geldiğinde satarken vv motoru vb. desenizde vv gibi 2. eli olmuyor malesef ve geç satılıyor.

bugün passatın pertini bile 2. elde çok çabuk satıyorlar ama skodanın çiziksizi bile ağır gidiyor malesef. o cümle ile bunu anlatmaya çalışmıştım.

bagaj o kapak sayesinde o kadar büyük oluyor ama yeni superb nin bagajı da büyük ama çift açılımlı.

http://www.superb.com.tr/bagaj-bolgesi.html

tabi bunu yapanda skoda ama superb nin de yakıt tüketimi fazla.

alacak arkadaşlara atı ve eksilerini yazıyoruz sonuçta tercih meselesi.

theghost83' Alıntı:
honda 1.6 otomatik 5 vites.. elegance.. lpgli... yakıt durumunu bilen varmı?

hocam yakıt konusunda cok ekonomik bir araç gecen gun öğretmen bir arkadas uzun yol yapmış 1070 km geçtim 215 tl civarı lpg harcadı dedi. bende premium paketine bakıyorum. şimdi makyajlı kasa geliyor haziran sonunda..

Param olsun 1 dakka durmam alırım .eski bir skoda kullanıcısı olarak vw ile hiç bir farkı yoktur diyebilirim .alacağım araba yine skoda olacak gibi ,skoda bağımlılık yapar ,konfor ve performans ta üstüne yoktur, sağlamlık zaten 10 numara

YuLiaN' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
honda 1.6 otomatik 5 vites.. elegance.. lpgli... yakıt durumunu bilen varmı?

hocam yakıt konusunda cok ekonomik bir araç gecen gun öğretmen bir arkadas uzun yol yapmış 1070 km geçtim 215 tl civarı lpg harcadı dedi. bende premium paketine bakıyorum. şimdi makyajlı kasa geliyor haziran sonunda..

kasa kesin değişecekmi hocam? öyle ise şimdikinin fiyatı duser herhalde

bence octavia dizel lpg li civiclere göre daha iyi bir seçenek olacaktır..çok güzel bi araç;imkanınız varsa hiç başka araç bakmayın derim..

bizim okulda 2 öğretmen arkadaşta var 2013 dizel otomatik elegance modeli ikiside çok memnun kullanma fırsatımda oldu çok rahat. jetta hakkında yorum yapamam ama vw gereksiz şekilde pahalı ülkemizde.

araba fiyatları ucuyor arkadaşlar bence az beklemekte fayda var. VW bütün araçlarında geçen seneye göre 10 bin lira eklemiş en az..

ben olsam 2012 eski kasa olanı alırım.çok daha iyi süspansiyonları var eski kasanın...ya da benim kullandığımda bir sıkıntı vardı.yakıt tüketimi yeni kasanın daha iyi olabilir.

yeni kasa daha az yakıyor. arac fiyatları da düşecek gii durmuyor..artıs devam. temmuzda belki kampanya olaiblir.

birde kimse bahsetmemis düzenli olarak kapı camları düşer mekanizma bozulduğu için 60-80 tl arası bir para verirsin

BBNET
Geri