Skoda Octavia Almayı Düşünüyorum

Kodla Büyü
hocam benimde bir sonraki aracım Allah nasip ederse octavia olacak aşağı yukarı o kadar bir bütçe ile. Benim size tavsiyem 40 bin lira veripde bomboş bir arabaya binmemeniz. 2008+ elegance olmadı ambiante veya ambiante plus almanız bence daha iyi olur. akyu68 hocamızın arabasıda gayet güzelmiş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9375/detay
aslında 3-5 gün önce bi ilan vardı adam arabasına o kadar güzel bakmış ki hayran kaldım 2008 elegance dı sanırım ama ilanı yayından kaldırmış.

hipopotam' Alıntı:
gakgoskentli' Alıntı:
zzh' Alıntı:
orjinali dururken yan sanayi alınmaz... jetta al...
Yan sanayimi???
Skoda Octavia Jetta ya on basar sayın hocam.

Skoda VW firmasını batırmak üzere.

Bu bir rastlantı olmasa gerek.
SKODA DA motor sadece vw nindir kasa vw ye göre daha dayanıksız ve dirençsizdir.
nedenide skoda audi seat hepsi aslında vw nindir batan kimse yok vw isterse skodayı yerin dibine sokar. işlerine böyle geliyor herkez vw kullanmasın die böyle yapıyorlar.
Tamam kardeş sen VW al logosu yeter ver 10000 fazlasını denizde kum sende para...

gakgoskentli' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
gakgoskentli' Alıntı:
zzh' Alıntı:
orjinali dururken yan sanayi alınmaz... jetta al...
Yan sanayimi???
Skoda Octavia Jetta ya on basar sayın hocam.

Skoda VW firmasını batırmak üzere.

Bu bir rastlantı olmasa gerek.
SKODA DA motor sadece vw nindir kasa vw ye göre daha dayanıksız ve dirençsizdir.
nedenide skoda audi seat hepsi aslında vw nindir batan kimse yok vw isterse skodayı yerin dibine sokar. işlerine böyle geliyor herkez vw kullanmasın die böyle yapıyorlar.
Tamam kardeş sen VW al logosu yeter ver 10000 fazlasını denizde kum sende para...

regalin reklamları geldi aklıma :D

BBNET
Geri