Sizin de öğrencileriniz çok soru soruyor mu?

Kodla Büyü

haticeBöte

Aktif Üye
Benim öğrenciler konuyu anlattıktan sonra mesela Word'de bişey kendileri uygularlarken sürekli soru soranlardan, şurası neydi öğretmenim, bu nasıldı öğretmenim :) Anlattığımı 10 defa daha söylüyorum onlar uygularken :D Sizin öğrenciler de böyle mi merak ettimm :o :roll:

Aslında direk göstermekten çok nasıl çözüm bulacağını öğretmemiz gerekiyor.Ben şahsen lisedeyim ve word yardım bölümünden aratıyorum takıldıkları yeri ya da internetten bulmalarını söylüyorum.Ama office yardım butonu yeterli oluyor.

Hocam çocuklar çok yüz vermeye gelmiyorlar.Herkes herşeyi bilecek ya da öğrenecek mantığını biraz esnetmek lazım kapasiteleri farklı çünkü.Birde sert davranmakta fayda var yoksa çocuklar iyice cıvıklaşıyorlar.Saçma sapan sorular sormaya başlıyorlar ya da aynı şeyi birçok öğrenci soruyor sınıfta anlattığımız halde.

Evet hocam, bir öğrenciye söylüyorum, diğeri de yine aynı soruyu soruyor, sürekli sorular sorular söylemeyince de bakıyorum yapmıyolar :(

soru sormaları güzel ama aynı şeyleri her biri sorunca bazen çekilmez oluyor. yöntemlerimizi gözden geçirmek lazım, öğrencilere destek olmak lazım!

tamam öğretmeye çalışıyoruz,iyi güzel hoş
amaaa
anlatıyorum,yazdırıyorum,ayrıca uyguluyorum

yine ,aynı,tekrar tekrar,,aynı sorular

çok sıkıyo beni,,
sabrediyorum ama yine de zil çalsında ders bitsin diyen öğrenciden farkım kalmıyo sonra :sleep:

Aynen hocam, bunun bir çözümü olmalı yaa, 5 ler 6 lar ders boyunca bu nasıldı diye sorup duruyolar :?

BBNET
Geri