sizce yapabilir miyim???

Kodla Büyü

yeniyimmm

Üye
merhaba arkadaşlar stajyerim ve matematik öğretmeniyim. bilişim tek dersine de ben giriyorum. web sitesi istediler benden. merakımda var. benim ricam şu. ben bi site beğendim ve o siteyi web sayfası olarak kaydettim. bunu kendi okuluma dreamweawerda düzenleyip uyarlamak istiyorum. ama butonların üstüne gelince çarpı işareti çıkıyor.. nasıl hallederim bu durumu yardımcı olursanız sevinirim...
esinlenmek istediğim site şu :D

www.nasidehaliliok.meb.k12.tr

hocam bence hiç uğraşmayın. bilginizle alakalı olarak söylemiyorum yanlış anlamayın. bu benim görevim değil diyerek sıyrılın derim yoksa bunun gibi 10 tane daha görev yıkarlar üstünüze

hayır aksine işin içine girince daha kolay oldğunu görüceksiniz hocam bence webhocam.com da sizin sorunuza yanıt bulabileceğiniz bi bölüm var sanırsam bi ugrayın tşk ler..

hocam o menü javascript ile yapılmış. bende sayfayı kaydettim resimler geliyor bende.çarpı işareti çıkmıyor. benim size tavsiyem hocam mebin web şablonları var. onlardan birini kullanın. yine istiyorsanız kendiniz de çalışın. bide başkasının yaptığını anlamak zordur ve menü için 123 flash menu builder programını kullanabilirsiniz. basit ama güzeldir. en azından javascript gibi kafanızı karıştırmaz. kendinizi geliştirdikçe güzel işler çıkarırsınız.

BBNET
Geri