Sizce ne olacak?

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Apo ile müzakere edenler
apo ya ev hapsini getirir, teröristlerin de yurt disina cikmalarina izin verirse
ülkemizde neler olur?

Mesela adam bicaklamadan yatan insan da evine gider mi?
genel af mi cikar?
cikarsa ne olur?

ya da maksat genel af mi cikartmak?

Valla hocam, ne olacak bilmiyorum. Önümüzde bir ispanya örneği var, ancak tabiki ispanya ile türkiyeyi karşılaştıramayız. Ancak yıllardır terörle mücadele ediyoruz, yada edemiyoruz. Ancak olan yine bizim askerimize oluyor. iyi mi kötü mü olacak bilmiyorum ama umutla birlikte büyük korkuda var içimde...

ben size gelecekte neler olacak yazıyım. inan şimdi inanır inanmayan zamnı gelince inanır. öncelikle israil kürt devleri kurulması için çok büyük yatırımlar yapıyor ve pkk yıda yöneten her türlü iş birliği yapanda israildir. BOP projeside israil ürünüdür. burdaki BOP pojesinde kürt devleti kurmanın bir parçasıdır. burda ABD nin faktörü israilin isteklerni yerine getirmek zorunda kalmasıdır.

ırağın kuzeyinde kürtler sıkışmış durumda. ırak yönetimi kürtlerle savaşa haline girmek üzere suriyenin hali ortada iranda kürtlere karşı tetikte duruyor o bölgede sıkışan kürtlerin tek kurtarcısı türkiyedir. burda yapılmak istenen şudur. suriyenin üçe bölnmesi ve bir parçasını kürt bölgesine almak ve resmi bir kürt devletinin kurulmasıdır. kürt devleti kurulunca pkk nın artık yaptığı görev bitiyor. yani bu pkk biz istediğimiz için bitmeyecek görevi bittiği için bitecek. tabi adamlar bzi bitiyoruzs demeyecek burda kimler karlı çıkaca. başta akp hükümeti ben bitirdim diyecek ve bunu oya çevirecek, pkk da aldığı tavizlerden memnun olacak istediğini türkiyeye yaptıracak. doğuda büyükşehir yasası ile bölgeler halinde adı özerk olmayan ama yönetimi özerk bölgeler oluşacak.

şimdi size soru?

malatyada radar neden kuruldu?
füze kalkanlarının sınırlarımıza neden kondu?
füzlerin tetiğinin bizde olacağını masraflarıda nato karşılayacağını söylediler ama yalan olduğu ortaya çıktı. tetiğe nato basacak masraflarıda türkiye karşılayacak
başkanlık sistemi neden isteniyor
büyükşehir yassası neden değişti.
bunların hepsi bir biri ile bağlantılı şeylerdir.

Benim anlamadığım birşey var.Hangi terör uzmanına sorarsanız sorun,Terör örgütünün asıl amacı uyuşturucu ve kaçakçılık yollarının hakimiyetini sağlamak.Bugün Osmaniye'de veya Doğu Karadeniz'de terör sızmaları oluyorsa,bunun tek nedeni budur.Kürt meselesiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.Dolayısıyla Şu an konuşulan çözüm yollarının hiçbiri terör sorununu çözmeyecektir.Kürtlere bir takım haklar verilebilir,hatta özerkliğe giden yolu bile açabilirler ama yine de Teröre engel olamazlar bu şekilde..

Fetullah Gülen görüşmlere tam destek verdi fetvasınıda yayınladı gerekirse el etek bile öpülür diyor.
aydın doğan tam destek verdi. bu adam işimize gelirse iyi bir adam
mazlum der gibi bir çok dernek destek veriyor.
kılıçtaroğlu destek verdi ama başbakan kızdı bu pastaya sana ortak etmem diyor.
abdullah gül destek verdi. cemaatin izini takip ediyor

bunların hepis ABD tarından yönetiliyor.
1 ay önde idam geliyordu dokunulmazlıklar kalkıyordu bunları soran yok.

bdp nin başkanı demirtaş diyor ki yaw dün apoya bebek katili diyordunuz şimdi ne oldu.

bu ülkeyi yönetmek çocuk oyuncağına döndü

Vah memleketim vah! Bu memleket ne Fatih'ler, Yavuz'lar, alimler, evliyalar, şehitler gördü. Bu çakalların sesini ne zaman keseceğiz millet olarak?

kadir58' Alıntı:
Fetullah Gülen görüşmlere tam destek verdi fetvasınıda yayınladı gerekirse el etek bile öpülür diyor.
aydın doğan tam destek verdi. bu adam işimize gelirse iyi bir adam
mazlum der gibi bir çok dernek destek veriyor.
kılıçtaroğlu destek verdi ama başbakan kızdı bu pastaya sana ortak etmem diyor.
abdullah gül destek verdi. cemaatin izini takip ediyor

bunların hepis ABD tarından yönetiliyor.
1 ay önde idam geliyordu dokunulmazlıklar kalkıyordu bunları soran yok.

bdp nin başkanı demirtaş diyor ki yaw dün apoya bebek katili diyordunuz şimdi ne oldu.

bu ülkeyi yönetmek çocuk oyuncağına döndü

katilmamak elde degil

Hepsini geçtim, ömür boyu hapse mahkum bebek katili karşılığında ne alıyor? Caaaanım BDP, PKK muhterem apo istedi diye mi silah bırakacak?

Terör bitmiyor palavrası yalandır... 2000 öncesi bitmiştir bitirilme sürecine sokulmuştur. Çözüm basit;

1- Bölge halkına devlet desteği sağlayacaksın (itin bo*kun tehdidine bırakmayacaksın, eylem öncesi dükkanları gezip halka korku salan, seçim zamanı köylere gidip %50 BDP ye çıkmazsa yakarız diyenleri bölge halkıda güvenlik güçleri de biliyor.)

2- Terörün finans kaynakları kurutulacak (2000 öncesi yapılan buydu)

3- Terörü besleyen herkesi karşına alacaksın. Terörün ağa babası barzani-talabaniyi devlet başkanı olarak tanırsan kendi ülkende de devleti kurdurursun...

4- Kuzey ırak kara operasyonları (verilecek şehit sayısı geçtiğimiz yıldan fazla olmaz)

5- İran-Irak(merkazi hükümet)-Suriye ortak hareket edecek

6- Ağababamız natodan çıkacağız...

Hani 3-4 ay önce bitiyordu, hani kışı göremeyeceklerdi? Madem öyle neden pazarlık masasına oturduk?
Hani önce silahları bırakıp koşulsuz çekilip gideceklerdi? Sonra konuşulabilirdi, ne değişti de masaya oturan biz olduk?

Ben arınç'ın önceki söylemindeyim "Biz teröristle pazarlık eden o namuzsuz şerefsizlerden değiliz". Pazarlık edenler, ona destek verenleri ben değil ARINÇ tanımlamış... Kimse kusura bakmasın!

çözüm çok basit oturup çabulcularla niye pazarlık yapıyorsunuz 75 milyonluk ülkeyi apo ya boyun eğdiriyorsunuz. ABD ile pazarlık yapacaksınız onlara çekiç güç malatyadaki radar üslerini ülkeden çıkaracağınızı ve kuzey Irağa askeri hareket düzenleyeceğiniz söyleyeceksiniz. arakalarındaki güç olmasın pkk kaç gün dayanabilir ve sert terör yasası çıkaracaksınız. kimsenin devlete meydan okumayı faksından bile geçiremeyecek.

şu haliyle kazanan türkiye olmaz pkk olur israil olur abd olur. birde geçici olarak akp olur.

Taviz tavizi doğurur. Konuşulsun ne istedikleri öğrenilsin ama saçma sapan tavizler verilmesin artık. Ülkede bölünmeyi düşünen dillendirmenin cezası Amerika da olduğu gibi idam olursa düzelir. Bazen Hitler'in yaptığı gibi ya da Atatük'ün Cumhuriyeti kurarken yaptığı gibi devrimci radikal kararlar ülkenin geleceği için önemli roller oynayabilir diye düşünüyorum. Sonuçta kansız devrim olmaz

Böyükler Bilir
Yalan-dolan ile devran sürmeyi
Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.
Milletin başına çorap örmeyi
... Biz ne bilek beğim, böyükler bilir.

Rüşvet vermek, rüşvet almak nasıl şey
Hazineden para çalmak nasıl şey
Terlemeden zengin olmak nasıl şey

Erken palazlanıp erken ötmeyi
Değirmenler kurup baş öğütmeyi
Hele meydan meydan adam gütmeyi

Viski, votka çekip keyif çatmayı
Dansöz kucağında stres atmayı
Milleti bölmeyi, vatan satmayı

Kaç tür hokkabazlık, kâhinlik varsa
Kaç şeytanlık varsa, kaç cinlik varsa
Dünyada ne hile, ne hinlik varsa

Namussuzluk yapın derler... Yaparız
El uzatır öpün derler... Öperiz
Put gösterir tapın derler... Taparız

Abdurrahim Karakoç

Aralarında PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 PKK'lı kadın ın Paris'te öldürülmesine ilişkin hükümet cephesinden ilk açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bir insanın hayatına bu şekilde son vermek çok vahşice. Kötü bir olay üzüntü duyduk.dedi

BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda da gazetecilierin sorularını yanıtlayan Arınç, "Konuyu tekrar gözden geçirmekte yarar olabilir" dedi.

bu gün apo ya TV aldık. ben bebek katili apo diyorum ama tv kanllarındaki yorumcular apo bile demiyor imralı diyor. millet alışsın diye apo dersen millet irkiliyor ama imralı deyince hava yumuşuyor. tv almışlar güya ama yalan aylar öncesinden o tv vardı. daha doğru itiraf etmek zorunda kaldı başbakan neden mi?

apo ahmet türkle görüşürken ben seni devamlı izliyorum diye ağzından kaçırınca olay patlak verdi. millet uyanmasın diye hemen başbakan tv aldı gibi gösterdiler bu millet salak ya ...

TV de izleyebiliyorum, o zaman silahlar sussun.

der mi apoşt?

Der mi?

Kan duracaksa... diye başlayan kelimelerle başlayıp

"Müzakere de edilir, etek de öpülür" diye itlere racon kesemeyen ama bize racon kesenler

Söyleyin bakalım...

TV izleyebiliyorsam silahlar sussun der mi apoşt?

Der mi?

...

Demez.

Daha fazlasını ister mi, istemez mi?

Soruyu şöyle soralım o zaman; beyin bedava:

Silahlar susacaksa, apo ile müzakere edilsin mi diye DEĞİL.

Nasıl soracağız o zaman:

-Silahlar susacaksa, apoşta da af gelsin mi? Ev hapsi mesela? Türbe hapsi...

Öyle ya, müzakere ediyorsan, apoştu adam yerine koydu isen,

müzakerede isteyebileceklerini GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURACAKSIN.

...

Soruyorum şehit yakını:

Oğlunu öldüren örgütün liderinin istedikleri, oğlunu öldürme gerekçeleri YERİNE GETİRİLSİN Mİ?

Silahlar susacak bak o zaman, başka gençler ölmeyecekmiş.

Soruyu böyle soralım.

Ne cevap vereceksiniz?

Hala müzakere edilsin, "edilir tabii ki" diyebilir misiniz?

Siz bunu düşünmemiştiniz değil mi?

Müzakere ederiz, TV'yi verince silahlar susar sanmıştınız değil mi?

Terörist ile müzakere kapısını açanlar, siyasi, askeri etkinliği bitmemiş, hatta açılım safsatası ile KATMERLENMİŞ BİR ÖRGÜT İLE MÜZAKEREYE OTURAN ROMANTİKLER

bunu böyle düşünmemiştiniz değil mi?

Adamın kucağına oturdunuz, TV ile kandırırız mı sandınız.

Ah benim romantiklerim.

...

Şimdi gelelim asıl konuya,

Gelen af çıkmaz, hiçbir hükümet çıkaramaz, ev hapsi de getiremez.

EH O ZAMAN NEDEN MÜZAKERE EDİYORSUN, TV İLE KANDIRACAĞINIZI MI SANMIŞTINIZ, O KÖPEKLERİ, ONLAR SİZİ SULU DEREYE GÖTÜRÜR, SUSUZ GETİRİR.

Sonuç çıkmaz.

Faydalı bir sonuç çıkmaz yani.

...

Çıkacak sonuç:

Özal'ın ÇAKMA suikati, Boşbakanın çılgın projesi gibi

bunu da unutturmaya çalışırlar olur biter.

Siz de unutursunuz.

Ama örgüt, siyasi muhattap olmuştur artık.

Çıkan sonuç, PKK'nın siyasi muhataplık derecesine TERFİSİDİR.

...

Siyasi, askeri gücü bitmemiş bir örgüt ile masaya oturmak aptallıktır. Siyasi kanadı, "kan dursun, barış gelsin" söylemleri ile "durduramıyoruz" takiyesi ile müzakere masasından koparabildiğini koparmaya çalışır, askeri kanat ise eylemlerini artırarak siyasi kanadın elini müzakere masasında güçlendirir.

Bunu da nereden çıkarttın diyenler, zaten yaşamakta olduğumuz şey BU.

Müzakere yeni başlamadı ki.

Görüşmedik diyen ÇARKÇI BAŞBAKAN, görüşen ŞEREFSİZDİR DİYEN YİNE KENDİSİ İKEN, şimdi neredeyse GÖĞSÜNÜ KABARTA KABARTA "GÖRÜŞTÜK, GÖRÜŞÜRÜZ" DİYOR.

Şehit sayılarındaki artışın nedeni de budur.

Siyasi kanadın pervasızca, cüretkarca taleplerini dile getirmesi de bundandır.

Ak Parti ve saman gazeteciler, liberallerin payandası olan bir kısım muhafazakarlar İŞTE BU HALTI ETTİNİZ.

Siyasi ve askeri açıdan bitmeden bir terör örgütü ile masaya
O
TU
RUL
MAZ.

Bitirdin mi? Hayır, eh o zaman neden oturdun.

Bak adam seni kucağına aldı. Milleti verdin adamın kucağına.

Masanın altına alıp, masa altı yapacak gücün de yok.

O zaman neden oturdun.

BBNET
Geri