globalist' Alıntı:aak denediniz mi hocam?
titan1905' Alıntı:hocam 1.2 ye takılmayın. jetta nın bile 1.2 si vaar. adamlar turbo ekliyor beygir ve torku yükselttikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz. yeni çıkan 2012 ler çoğu 1.4t motor örnekassat,insignia,jetta bu kasalar gittikten sonra diğer arabalar her halukarda gider.
aak' Alıntı:titan1905' Alıntı:hocam 1.2 ye takılmayın. jetta nın bile 1.2 si vaar. adamlar turbo ekliyor beygir ve torku yükselttikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz. yeni çıkan 2012 ler çoğu 1.4t motor örnekassat,insignia,jetta bu kasalar gittikten sonra diğer arabalar her halukarda gider.
Hocam bunun söyleneceğini bilerek üstteki mesajımda belirtmiştim söylediğiniz araçların bunun için emsal teşkil etmeyeciğini çünkü onların zaten ucuz olmadığını. Sizin verdiğiniz örnekteki araçların fiyatı yaklaşık olarak 60.000 TL. Eğer onda da performans sorunu olsaydı fiyatı o kadar olmazdı. Toyota yaris in aynı model de 1.3 olanı 30.000 Tl iken 1.0 olanı neden 22.000 ediyor diye bir düşünün isterseniz.
globalist' Alıntı:2009 reno clio symbol 1.2 expression 48.400 km
ABS, 2 hava yastığı, yol bilgisayarı, sis farı, analog klima var
tek sevmediğim elektrikli kontrol edilebilen ayna yok
ama fiyatı 19000tl
sizzce nasıl.
titan1905' Alıntı:aak' Alıntı:titan1905' Alıntı:hocam 1.2 ye takılmayın. jetta nın bile 1.2 si vaar. adamlar turbo ekliyor beygir ve torku yükselttikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz. yeni çıkan 2012 ler çoğu 1.4t motor örnekassat,insignia,jetta bu kasalar gittikten sonra diğer arabalar her halukarda gider.
Hocam bunun söyleneceğini bilerek üstteki mesajımda belirtmiştim söylediğiniz araçların bunun için emsal teşkil etmeyeciğini çünkü onların zaten ucuz olmadığını. Sizin verdiğiniz örnekteki araçların fiyatı yaklaşık olarak 60.000 TL. Eğer onda da performans sorunu olsaydı fiyatı o kadar olmazdı. Toyota yaris in aynı model de 1.3 olanı 30.000 Tl iken 1.0 olanı neden 22.000 ediyor diye bir düşünün isterseniz.
fiesta veya polo alıpta performansından memnun olmayan arkadaşlarım var demişsiniz. ne beklenirki bu tarz araçlardan park sorunu olmaması ve yakıt tüketimi az olması. madem performans istiyorlar bu arabalara binmeyecekler.
yupo' Alıntı:2009 yılı nisan ayında 2000 model LPG'li mazda 626 2.0 mis gibi arabamı salak gibi satıp sıfır 1.4 expression 75 bg symbol aldım yaklaşık 23000 TL'ye.Araba ilk başta sıfır almanın heyecanı ile güzel gelmişti.Alıştıktan sonra dar gelmeye başladı.Arabada bir ağırlık yoktu.Ayrıca yakıt konusundada çok cimri değildi. ve uzun yol yaptıktan sonra en ideal motorun 1.6 bir araç olduğunu anladım.(Lüks yüksek model jetta polo modellerini bilmem.)En fazla 6500 km dayanabildim ve 6 sonra 20500 TL'ye sattım.Şu an 2006 marea kullanıyorum.1.6 ideal motor derim.
Kardeş yinede sen bilirsin.İyi araştır önce aracı güzelce bir sür derim.En az yarım saat.Hakkında hayırlısı olsun.