Sizce nasıl ?

Kodla Büyü

globalist

Site Gezgini
2009 reno clio symbol 1.2 expression 48.400 km
ABS, 2 hava yastığı, yol bilgisayarı, sis farı, analog klima var

tek sevmediğim elektrikli kontrol edilebilen ayna yok
ama fiyatı 19000tl
sizzce nasıl.

globalist' Alıntı:
aak denediniz mi hocam?

1. Hocam bizde 1.4 Honda Civic var performans düşük
2. Bir öğretmen arkadaşımda 1.4 Ford Fiesta var performanstan memnun değil
3. Bir başka öğretmen arkadaşımda 1.4 TDI WV Polo var o da performanstan memnun değil.

Bu sebepten 1.6 nın altı araba alırken dikkatli olun derim. 1.4 ler yine alınıp satılabiliyor ama 1.0, 1.2, 1.3... bunlar risklidir. Çok tercih edilmez zaten genelde ucuzdur bu arabalar. Ha 1.2 200bg bir araç bunun için emsal olmaz. Zaten bu araç da ucuz olmaz.
Ya da 1.2 de yeter ne olacak diye alanlarda bir uzun yola gidip gelince pişman olur imkanı varsa değiştirmeye kalkar.

İlk anda öenmsiz gibi gelir sonra araç sollayamazsınız yada sollamaya çıkarsınız riskli olur veya bir arkadaşım aracının klimayı açtığında yokuşta stop ettiğini söylüyordu. Bunlarla karşılaşmamak için tavsiyem aracı beğendiyseniz bir yokuşta falan deneyin.

teknoloji çok gelişti hocam kullanmadım ama pek sorun olacağını düşünmüyorum

Hocam hiçbir problem olmaz elbetteki 1.6 arac gibi güç bekleme ama rahatlıkla da işini görür.

hocam 1.2 ye takılmayın. jetta nın bile 1.2 si vaar. adamlar turbo ekliyor beygir ve torku yükselttikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz. yeni çıkan 2012 ler çoğu 1.4t motor örnek:passat,insignia,jetta bu kasalar gittikten sonra diğer arabalar her halukarda gider.

hocam motor olarak bencede düşük.motor hacmi düşük diye az yakar sanmayın.sahsen ben olsam 1.4 ün altını pek tercih etmem.ayrıca symbol icin bu para fazla.20 civarına çok daha iyi araçlar bulunur.genede hayırlı olsun tercih sizin

titan1905' Alıntı:
hocam 1.2 ye takılmayın. jetta nın bile 1.2 si vaar. adamlar turbo ekliyor beygir ve torku yükselttikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz. yeni çıkan 2012 ler çoğu 1.4t motor örnek:passat,insignia,jetta bu kasalar gittikten sonra diğer arabalar her halukarda gider.

Hocam bunun söyleneceğini bilerek üstteki mesajımda belirtmiştim söylediğiniz araçların bunun için emsal teşkil etmeyeciğini çünkü onların zaten ucuz olmadığını. Sizin verdiğiniz örnekteki araçların fiyatı yaklaşık olarak 60.000 TL. Eğer onda da performans sorunu olsaydı fiyatı o kadar olmazdı. Toyota yaris in aynı model de 1.3 olanı 30.000 Tl iken 1.0 olanı neden 22.000 ediyor diye bir düşünün isterseniz.

1.2 ise alma derim bizim bir arkadaşta var. satamıyor. yani alıcılarda düşük fiyat veriyorlar.

2009 yılı nisan ayında 2000 model LPG'li mazda 626 2.0 mis gibi arabamı salak gibi satıp sıfır 1.4 expression 75 bg symbol aldım yaklaşık 23000 TL'ye.Araba ilk başta sıfır almanın heyecanı ile güzel gelmişti.Alıştıktan sonra dar gelmeye başladı.Arabada bir ağırlık yoktu.Ayrıca yakıt konusundada çok cimri değildi. ve uzun yol yaptıktan sonra en ideal motorun 1.6 bir araç olduğunu anladım.(Lüks yüksek model jetta polo modellerini bilmem.)En fazla 6500 km dayanabildim ve 6 sonra 20500 TL'ye sattım.Şu an 2006 marea kullanıyorum.1.6 ideal motor derim.

Kardeş yinede sen bilirsin.İyi araştır önce aracı güzelce bir sür derim.En az yarım saat.Hakkında hayırlısı olsun.

aak' Alıntı:
titan1905' Alıntı:

Hocam bunun söyleneceğini bilerek üstteki mesajımda belirtmiştim söylediğiniz araçların bunun için emsal teşkil etmeyeciğini çünkü onların zaten ucuz olmadığını. Sizin verdiğiniz örnekteki araçların fiyatı yaklaşık olarak 60.000 TL. Eğer onda da performans sorunu olsaydı fiyatı o kadar olmazdı. Toyota yaris in aynı model de 1.3 olanı 30.000 Tl iken 1.0 olanı neden 22.000 ediyor diye bir düşünün isterseniz.

fiesta veya polo alıpta performansından memnun olmayan arkadaşlarım var demişsiniz. ne beklenirki bu tarz araçlardan park sorunu olmaması ve yakıt tüketimi az olması. madem performans istiyorlar bu arabalara binmeyecekler.

globalist' Alıntı:
2009 reno clio symbol 1.2 expression 48.400 km
ABS, 2 hava yastığı, yol bilgisayarı, sis farı, analog klima var

tek sevmediğim elektrikli kontrol edilebilen ayna yok
ama fiyatı 19000tl
sizzce nasıl.

20-21 arasına km düşük aynı aracın 1.4 ünüde alabilirsiniz

titan1905' Alıntı:
aak' Alıntı:
titan1905' Alıntı:

fiesta veya polo alıpta performansından memnun olmayan arkadaşlarım var demişsiniz. ne beklenirki bu tarz araçlardan park sorunu olmaması ve yakıt tüketimi az olması. madem performans istiyorlar bu arabalara binmeyecekler.

Hocam bunlar kıyas olsun diye söyledim. Polo dediğim araç 2008 model 1.4 TDI motor. 27000 değeri var. Bunlar böyleyken clio hiç performanslı olmaz anlamında söyledim. Zaten performanstan kastım aracın uçması değil kullananı yolda sıkıntıya sokmaması derecesindedir. Sizin verdiğiniz 1.2 Jetta örneğiyse tamamen alakasız bir örnek. Sizin mantığa göre Clio nun Jetta dan daha güçlü motora sahip olması lazım biris 1.2 diğeri 1.3, peki öyle mi?

@globalist hocam fikir istemiş ben de donanıma aldanıp da motor gücü konusunu gözden kaçırmamasını tavsiye ettim. Hala da söylüyorum 1.2 tavsiye etmem.

Böyle bir araç kullandınız mı bilmiyorum ama diğer mesajlara da bakarsanız bu araçları kullananların benimle aynı fikirde olduğunu görür ve belki biraz ikna olursunuz.

atmosforik 1.2 motorlu cliodan performans namına çok fazla beklentiniz olmasın. Performans deyince aklınıza uçup kaçmak gelmesin. Bazen öyle anlar oluyorki aracın seri olması gerekiyor.

yupo' Alıntı:
2009 yılı nisan ayında 2000 model LPG'li mazda 626 2.0 mis gibi arabamı salak gibi satıp sıfır 1.4 expression 75 bg symbol aldım yaklaşık 23000 TL'ye.Araba ilk başta sıfır almanın heyecanı ile güzel gelmişti.Alıştıktan sonra dar gelmeye başladı.Arabada bir ağırlık yoktu.Ayrıca yakıt konusundada çok cimri değildi. ve uzun yol yaptıktan sonra en ideal motorun 1.6 bir araç olduğunu anladım.(Lüks yüksek model jetta polo modellerini bilmem.)En fazla 6500 km dayanabildim ve 6 sonra 20500 TL'ye sattım.Şu an 2006 marea kullanıyorum.1.6 ideal motor derim.

Kardeş yinede sen bilirsin.İyi araştır önce aracı güzelce bir sür derim.En az yarım saat.Hakkında hayırlısı olsun.

bende 99 model mazda 2.0 626 mı satmıştım senden bir sene sonra...pişmanım...1 sene kullandım tık bile dememişti... gitti güzelim araba...duygularını anlayabiliyorum.bu arada kaça satmıştın arabanı?
annem de 1.4 punto var ara sıra onu sürüyorum ama zevk vermiyor..basıom basıom gitmiyo ya öyle araba mı olur?...

BBNET
Geri