sizce nasıl ??

Kodla Büyü

donmezz87

Aktif Üye
MEDION Akoya MD 96684
intel pentium dual core T2330 ( 1.6 GHz, 2 MB L2, 533 MHz)
NVIDIA GeForce 9300M GS 10 128 MB GDDR3
15.4 " 1280x800 piksel TFT WXGA monitör
2GB DDR2 ram
160 GB sabit disk
multi-standart DVD-CD-Writer (DVD-RAM ve dual - layer desteği)
1.3 MP WEBCAM
4 ü birarada kart okuyucu ( SD-MMC-MS-MS PRO)
10/100 Mbit/s HIzlı ethernet LAN portu
802.11 n-Draft wireless LAN
microsoft windows vista home premium
eSATA arayuz
HDMI arayuz

sizce nasıl özellikler arkadaslar bide HDMI arayuz nedir ben bilmiyorum

472 dolara sudan ucuz bence.
kaçırılmaması gereken bir fırsat.

HDMI arayüz LCD TVlere yüksek kalitede bağlantıya yarayan bir arabirimdir. Bir adet HDMI kabloyla çok güzel görüntü elde edersin.

bide su war toolbar eula diye bi sayfa cıkıyo açıldığında ne kapat war ne bişey öle duruyo bende sayfanın en kenarına alıyorum onu ama ne işe yarıyo ne dugme war ne bişey .. nasıl yok edicem ya da ne işe yarıyo ??

eula szöleşme hükümleridir genelde.. yani ama sizinkisi bir garip duruyor.. bence sözleşme hükümlerini netten yüklemeye çalışıyor yükleyemeyince doğal olarak onay kutusu görünmüyor.. tabii benim fikrim başka birşey de olabilir. bu arada bilgisayar güzelmiş

tamram' Alıntı:
eula szöleşme hükümleridir genelde.. yani ama sizinkisi bir garip duruyor.. bence sözleşme hükümlerini netten yüklemeye çalışıyor yükleyemeyince doğal olarak onay kutusu görünmüyor.. tabii benim fikrim başka birşey de olabilir. bu arada bilgisayar güzelmiş

e ben bunu nasıl yokedicem :oops: :cry:

walla hocam dun geldi pc actım ilk açılışta daha cıktı bu ekran bi daha da kurtulamadım sayfanın kenarına atıp işimi yapıyorum ....

hocam : başlat--çalıştır--msconfig yazın başlangıç sekmesine gelin orada bu isme rastlarsanız yanındaki onay kutusunu kaldırın, bu isme benzer olanların da onay kutusunu kaldırın.. bi öneri tabii

veya denetim masası -- program ekle kaldırdan bu program ismşne benzer olan programı kaldırın..

BBNET
Geri