Sizce, Koalisyon Nasıl Kurulmalıdır

Kodla Büyü
bence ülke için en hayırlısı akp+chp koalısyonu hukumetın ıcınde sağ ve sol partinin bulunması dengeler açısından mantıklı.. Fikrimi soracak olursanız bu ihtimal şu an biraz uzak. Eğer Mhp ve Akp bakanlıklar konusunda anlaşabilirlerse DAHA YAKIN İHTİMAL OLARAK GÖRÜNÜYOR. Sonuc olarak hakkımızda hayırlısı olsun kazanan öğretmenler olsun :)

akpartide çözünme başladı akparti erken seçime gi de mez, büyü bozuldu

eğer erken seçime gitmek gibi dertleri olsa bunu dillendirmek yerine tersini söylerlerdi

en güçlü seçenek hala akp-chp koalisyonu..
o gün geldiğinde forumdaki koyu akplilere bir kaç çift sözüm olacak...

ak parti ile koalisyon yapan parti milletin yüzüne nasıl bakacak onu merak ediyorum sebebi ise yolsuzluklar araştırılacak deyip durdular ama akparti bu dosyaların açılmasını kabul etmez, dosyalar açılmadan koalisyon kurulursa sözleri tutulmamış olmayacak mı

mesele yolsuzluk dosyalarıysa o dosyalar her halükarda gelecek.
koalisyon yapsa bile koalisyon yaptığı parti akpden taraf olup dosyaları kapatacak diye bir şey yok. sonuçta iş 275 vekile bakar..
ancak tek mesele yolsuzluklar mıdır?

Ya hiç kurulmadan erken seçime gidileceği
Ya da kurulsa bile 2 yıla kalmadan bozulup tekrar erken seçime gidileceğini düşünüyorum.

Adalet, içişleri, maliye, çevre şehircilik, milli eğitim gibi bakanlıkların paylaşımı ve icraatleri sürekli tartışma konusu olacaktır.

Siyasetçilerin ne yapacağı belli olmaz. Parti yönetimleri farklı düşünse de su an seçilip her tür VIP imkandan yararlanma hakkı edinmiş vekiller erken seçime karşı olacaklardır. Tekrar seçileceklerinin garantisi yok :)

Deniz baykal meclus baskani ve chp-akp koalisyonu olacak. Gidiasat o yonde..
kk donusumpu basbakanlik diyordu anlasma degisti..
Chp ye meclis baskanligi verilip basbakanlik akp ye birakilacak..

Ne olursa olsun akp nin tek başına istediği yasayı çıkartamayacak olması yeter.

Her ihtimalde yolsuzlukların üstüne gidilir. Gitmeyen koalisyon ortağı kendi fişini çeker.

bugün işe yarar köşe yazarlarını ve havuz medyası dışındaki izlenirliği yüksek tartışma programlarını izledim bu sefer ki gidişat akp-chp koalisyonu

Hangi görüştün olursa olsun Her partinin ana amacı iktidar olmak değilmidir?

Seçimden önce yüzde 60 blok niye hala hükümeti kurmuyor ?

erken seçim olsa ne değişecek Allah aşkına ak parti ne giden kürt oylarını geri alabilir nede mhp nin son aylardaki muhteşem siyasetiyle mhp muhafazakarlarından oy alabilir

meclis başkanlığı seçiminde baykal seçilse, dinsiz chp ile terörist hdp ile ortak oldunuz deyip troller ve havuz medyası mhp yi lime lime edip ak partiye oy devredecekti ama o da olmadı.

Değişen hiç birşey olmaz.

BBNET
Geri